Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy, hol és hány évesen kezdetetek el borotválkozni?
12-hónalj (anyu nem tudta akkor, de 13 évesen már igen)
13-ott. lent :D (ezt sem tudja..mert nem engedné meg. De nagyon idegesített ahogy a fürdőruha alól kilátszik, és muszáj volt valamit tennem :)
13-láb
mond az hogy a legjobb barátnőd meg a többi csaj is mind borotválja, és téged idegesít.. vagy mond azt hogy olyan hosszú a szőröd hogy a zokni gumija kitépi xD nekem a farmer gatyámmal volt olyan hogy a combomnál ledörzsölődott.
14/L
és az intim helyen mivel szoktátok?
amúgy nagyon köszi a válaszokat :)) mert télleg idegesítp h a bikinivonalnál kilátszik a bugyi alól
Én mindig is öntörvényű voltam, kerek-perec megmondtam anyukámnak amikor szóvá tette, h ezzel kapcsolatban nem számítok a véleményére, mert ez az én személyes dolgom. Nem is piszált. Borotvát vettem én magamnak, kb 12 évesen mindenhol borotváltam már magam. A hónaljamat az első perctől.
Mondjuk az is közrejátszik, hogy engem zavar a szőr. És szerintem mindenkinek egyéni szíve-joga, hogy mikor és hogyan szőrtelenít. Ebben a témában nem érdekel senkinek a véleménye, szerintem mindenki maga dönti el, h mikor borotválkozik. Még a gyanta jött be, de azt csak "bajuszkára" meg hónaljra, néha lábra bírom elviselni. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!