Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találka vs msn? Ki melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találka vs msn? Ki melyiket szereti jobban?

Figyelt kérdés
A legtöbb fiatalnak miért olyan fontos, hogy naponta órákat beszéljen msn-en a semmiről másokkal. Sokszor témájuk sincs, de erőltetik a beszélgetést. Ha ennyire ráérnek miért nem találkoznak inkább? Itt a nyár, sokaknak semmi dolguk, miért kell a négy fal között ülni?
2009. jún. 24. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

msnen "könnyebb" a dolgokat megbeszélni, legfőbb ok az hogy nem jöhetsz zavarba, vagy ha igen akkor átgondolhatod mit mondj..

személyesen más a helyzet (gondolok itt a fiú-lány párosításra..) zavarba jöhetsz

bár embertől függ, mind2 esetben lehet olyan pillanat amikor jön a holtpont és nincs semmi mondanivaló, na ezt msnen úgy lehet könnyen megoldani hogy belinkelsz valamit és megkérdezed tetszik-e a másiknak..

bár személyesen meg a komolyabb dolgokat sokkal jobb megbeszélni..

én inkább az msnre szavaznék..

2009. jún. 24. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
egyszerübb a gép előtt ülni és 4-5 emberrel beszélni mint elmenni és találkozni. Így közbe mást is csinálhat magamról tudom
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

:DD igaz...

nekem is van msnem, és fiatal is vagyok(19 éves), de érdekes módon én csak arra használom, hogy ha valami FONTOS mondanivalóm, kérdésem van valakihez, ott beszélem meg vele. (általában azt beszélem meg, hogy mikor hol találkozzunk buli esetén, vagy akármi más programot.)

én nem tudnám ezt csinálni... majd a fiatalabbak biztos okos érveket tudnak felhozni mellette ;)

4/9 anonim ***** válasza:
hát sztem is az msn-t csak fontos esetben kéne használni telefon helyett! persze h könyebb msn-en csajozni de annyira gáz, sztem, pedig fiu vok, mégis azt mondom h bátorságból nagy nulla az a fiú aki msn-en hajt rá a csajra, ahelyett h élőben csinálná. nehezebb élőben persze, de egy fiu azért van h vállalja a nehézségeket,nem? sztem rohadtul kislányos ez a gép előtt gizdulás...
2009. jún. 24. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
előző vtam, na szoval kicsit félreértettem a kérdést, de a lényeg h telefon helyett! és ez baráti kapcsolatokra is vonatkozik...
2009. jún. 24. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem találkozol valakivel ahelyett, hogy ilyen kérdéseket teszel fel? :)) Egyébként még szép, hogy találka.. utálom az msn-t mert szemtelenkedős vagyok, és így nem értik a viccet, élőben meg meg odavannak érte. Meg amúgy utálok gépelni.

P87

2009. jún. 24. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt szeretem, bár ha választani lehet, akkor inkább találkozom az illetővel. Személy szerint én arra használom az msn-t, hogy tartsam a kapcsolatokat azokkal, akiket ritkán látok vagy éppen munkában vagyok és unatkozom. Mivel az év nagyobbik részében a barátom egyetemen van és csak hétvégén látom így egyszerűbb beszélni. Persze szoktam hívni telefonon is, de ha mindig ezt csinálnám, akkor hatalmas lenne a telefonszámlám.
2009. jún. 24. 16:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én is azon az elven vagyok, hogy fontos esetekben kellene használni, illetve ha valakitől több száz, ezer km választ el.

És annak a válaszolónak, aki azt kifogásolta, hogy miért itt teszek fel kérdéseket, ahelyett, hogy találkoznék másokkal csak annyit mondok, hogy sajnos munkaidőben vagyok, nem itt lógnék, ha nem lenne "muszáj" :)

2009. jún. 25. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Rühellem az msn-t, mégis rá vagyok kényszerítve, mert a barátom 300 km-re lakik tőlem ):

Legszívesebben gép előtt se ülnék soha, mert azt is utálom. Mégis muszáj.. mert nélkül nem bírnám ki, találkozni meg alig-alig tudunk.

De nekünk legalább mindig vagy témánk.

16L

2009. jún. 25. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!