Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy szerelmes e az ember? Vagy hogy az amit érez csak fellángolás e, vagy szerelem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 08:25
11/17 anonim válasza:
Ezek szerint nem vagy már kislány. Mégsem tudod milyen érzés a szerelem? A kérdésed így elég félrevezető. A férjed iránti érzéseidre vagy kíváncsi, vagy valaki más iránt? Ha nem tudsz magadnak választ adni, itt senki nem fog.
Gondolom, csak azért tetted fel a kérdést, hogy kiírd magadból a fájdalmadat.
Ez megtörtént.
12/17 A kérdező kommentje:
26 vagyok,és nem a férjem irnati érzesek érdekelnek hanem valaki mas kerult a kepbe.Szivesen kitartanék meg a férjem mellett,csak elég nehez mikor ő két lábal rug el maga mellől már egy jo ideje. Mivan ha kitartok de smemi értelme?
2012. máj. 7. 09:58
13/17 anonim válasza:
az,h szerelem e vagy csak fellangolas,mindig idovel derul ki. Aterzem a helyzeted,ugyanebben a szituban voltam en is. Az a tapasztalatom,h ilyenkor az ember hajlamos minden szalmaszalba,minden apro mosolyba,gesztusba belekapaszkodni,ahonnan egy kis szeretetet,torodest remelhet. De ezek hazug erzesek. Ha semmikepp nem hozhato mar rendbe a ferjeddel(es sajnos boritekolni mernem,h igy van),akkor el kell valni. Ha egyedul leszel,meg kell ujra talalnod sajat magad,beket kell teremteni a lelkedben es ha ez megvan,akkor szabad uj kapcsolatba bonyolodni. De ez csak az en velemenyem.
14/17 anonim válasza:
Nem ismerem a részleteket, körülményeket...így nem nagyon lehet bölcseket írogatni...esetleg olcsó frázisokat! Ha ismerném a részleteket sem szolgálhatnék tanáccsal, legfeljebb azt tudnám leírni, hogy hasonló esetben én hogy döntenék! A te tetteid, érzéseid felől magadnak kell dönteni! ( nincs tanács... csak példák....és következtetés)
15/17 anonim válasza:
Minden bizonnyal válás lesz. Ha előtte bonyolódnál kapcsolatba, hátrányosan befolyásolhatná a fejleményeket. Gyerekelhelyezés stb.
16/17 A kérdező kommentje:
Tudtommal itt nincs olyan hogy ilyesmi hartanyosan befolyasolna a valas folyaman barmit is.
2012. máj. 7. 11:10
17/17 anonim válasza:
Onnan tudtam, hogy szerelmes vagyok, hogy kb. 2 hónapig azt éreztem az elején, hogy ha szakítana velem a barátom, akkor semmi bajom nem lenne, menne az élet tovább. Utána már azt éreztem, hogy teljesen tönkretenne a szakítás és belehalnék. Na azóta tudom, hogy szerelmes vagyok. Amíg így érzek az is leszek. Ha már nem fogom ezt érezni, és hidegen hagy a szakítás gondolata, akkor már lehet, inkább én fogom őt elhagyni, hiszen onnantól nincs értelme együtt lennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!