Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénzfüggő vagyok. Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzfüggő vagyok. Normális dolog ez, vagy túlzás?

Figyelt kérdés
Annyira felerősödött bennem ez a dolog, hogy mindent pénzben mérek. Az időm, a dolgokat. Bármit mondanak nekem, én a hasznot nézem benne. Ha nincs pénzem, nem érdekelnek a nők, ha kell, nem szexelek hónapokig, ha épp rosszul megy. Nem keresek párkapcsolatot ugyanezért. Ha van olyan nap ritkán, hogy cigit sem tudok venni, nem is a cigiszívás bosszant, hanem ha szívom, akkor tudom, hogy jól állok. Ezért szerettem meg a Djarum cigit, a jó autókat, a sznobságot, pedig csóró gyereknek születtem. Ha valakinek segítek, akkor is az jár a fejemben, hogy legalább tartozik utána. Rászoktam a Chivas / Jack whiskikre. Mikor mi... De azt is azért iszom, mert pénz. Azért megyek bulizni. Amikor elmegyek, 2 hónapig nem térek észhez, annyi pénz elmegy. Akkor meg bezárkózom és megszakad sok szál a külvilággal. Egy jópárat azért megtartok. A saját szüleimben is már csak a rosszat látom, hogy szegények lettek. A nagyszüleimben is. A testvéreimben. Gusztustalan a szegénység. Hál Istennek egy ideje nem vagyok és nem is leszek. Beteg egy állat vagyok, mi? Szerintetek reménytelen eset? Vagy van aki hasonló?

2012. máj. 7. 03:21
1 2
 11/11 anonim válasza:
Megtudhatom hogy mit dolgozol/milyen vállalkozást vezetsz?
2015. márc. 23. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!