Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmerné ezt tenni?
Egy barátnőm nagyon tetszik nekem és nem olyan régen azt vettem észre, hogy én is neki, habár nem biztos, de mintha simogatott volna mikor mellettem ült, mert hozzám ért és nem hogy elvette volna a kezét, még jobban simogatott és ezt nem tudom hova tegyem. Szivesen összejönnék vele ha benne lenne, de lehet hogy csak beképzeltem az egészet, csak mert nekem ő bejön, nem ? De szokott nézni is néha.
Ráakarok kérdezni hogy érzett-e valamit irántam, de hogyan tegyem ezt? Tudja, hogy a lányokat szeretem, és nem zavarja. Valaki volt hasonló helyzetben?
újra két lehetőség van,
1. ez picit könnyebb de későbbiekben nem segít abban hogy csókot kapj tőle, vidd el vásárolni, vagy adj neki pénzt, a szolgáltatásért
2. ez nehezebb de később jobban jön, udvarolj neki!
Nagyon egyszerű a képlet: -ne légy ennyire beszari, kezdeményezz!!
-légy ŐSZINTE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!