Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire nincs esélyem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nincs esélyem a pasizásnál, ha tilos Facebookot csinálnom?

Figyelt kérdés
Ősök... Nem engedik, hogy legyen. És egyáltalán van esélyem így a pasiknál? :/

#fiú #Facebook #pasi #pasizás #esélyek a fiúknál
2012. máj. 6. 14:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja, és a szüleim mindig mindent látnak. Hogy hol? nam tudom.://
2012. máj. 6. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, hogy a kiszemelt lánynak van-e facebookja, én is keveset használom.

Annyira meg nem kell gyökérnek lennie egy srácnak, hogy ha tetszik neki egy lány akkor csak facebookon merjen írni.

2012. máj. 6. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Úgy hallottam, ha anélkül ismerkedsz meg egy pasival, hogy facebookod lenne, Mark Zuckerberg magánhadseregének elitkommandós csapata elfog, és halálra kínoz. Említettem már, hogy gorilla-medve-ember mutánsok?!

Először kiveszik pár szervedet, hogy eladják a feketepiacon, majd saját szórakozásukra tovább csonkítanak. Ez a folyamat hónapokig is eltarthat. Én a helyedben meggondolnám, hogy facebook nélkül egyáltalán az utcára kimenjek-e.

Most komolyan, miért nem lehet a való életben ismerkedni?

A végén még az is lehet, hogy ha megcsókolna valaki, akkor nem fejeled le a képernyőt, mert éppen egymás mellett lesztek.

2012. máj. 6. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Bögésző: ELŐZMÉNYEK

Ha szeretnél egy kis privátszvérát a neten, ajánlom kapcsold be a privát-böngészési funkciót.

Nem ment le a munkamenetedből semmit, mintha nem is használtad volna.

Böngésszél rendesen - nyiss új ablakot, azon kapcsold be... És máris azt nézegethetsz titokban, amit akarsz.

2012. máj. 6. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos most hozták az új törvényt, hogy ha nincs Facebookod akkor sajnos barátod sem lehet. Részvétem. Nincs más megoldás mint a kötél :/
2012. máj. 6. 16:11
 16/16 ezustsilver válasza:

"Most én csak azért írtam, mert a környezetembe szinte mindenki face-n ismerkedik helybeli fiúkkal."

Figyi, azért mert mindenki más hülye, neked még nem kell annak lenned. Nekem is mondták parancsolóan, hogy menjek fel, mondom majd én eldöntöm, hogy mikor és hova fogok felmenni. Szüleidtől ez egy nagyon jó döntés volt, hogy nem engedték meg, mert így nem leszel olyan agymosott zombi, mint akik naphosszat ezen a szar oldalon kockulnak (tisztelet a nagyon kevés vagy egyáltalán nem létező kivételnek). Ha pedig fiúkkal akarsz ismerkedni, akkor elárulok egy biztos tippet: menj oda hozzájuk és kezdeményezz beszélgetést velük, régi, de jó módszer és még like-olni sem kell :)

2013. szept. 20. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!