Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn kamu adatlapot csinált az én nevemmel, ahol csúnya és valótlan dolgokat írt rólam, mit csináljak?
Az én születési nevemmel van, de a bemutatkozásnál úgy írja, h egy pár infóval szolgál xy-ról (az én nevem).
Ez egy őrült, elegem van már belőle, tudom, h az exem az, most jelentsem fel? (mert más dolgokat is csinál..)
Vannak gyakori nevek abból tényleg lehet több egy városban, de egy egyedibb családnév-keresztnév-kor kombináció gyanús.
Ha fenyeget, vagy fizikailag durva, vagy tudod róla, hogy volt már rá precedens, akkor MINDENKÉPP rendőrség.
azt írja pár infóval szolgál rólam, ott írja hol lakom, ki vagyok, hány éves és egyéb dolgokat. (amúgy ebben a városban csak én vagyok ilyen névvel) de mondom konkrétan be lehet azonosítani, ez tény.
így akar bosszút állni
MEgértem hogy meg vagy ijedve... nekem úgy tűnik hogy belebetegedett a szakításba nem bírta feldolgozni és gyenge jellem tehát rád vetíti ki az egészet..
Mennyi ideig voltatok együtt? Volt valami komolyan szakítási ok, megcsalás bármi incidens?
Vannak bizonyos helyzetek,amikor már nem használ a szép szó.
Szerintem szólj pár fiúismerősödnek, hogy keressék fel és mondják meg neki, hogy bajok lesznek ha így folytatja.Ha nem hagyja abba, akkor el kell húzni a száját keményen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!