Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy látásból ismert srác áthívott magához. Hogy értessem meg vele, hogy nem szeretnék rögtön lakásra menni?
Van egy srác, akit néha-néha szoktam látni a faluban. Pár hete felvett msn-re, és jókat beszélgetünk.:) Az a gond, hogy áthívott magához (mivel esik az eső, és mindketten unatkozunk). De én először még nem szeretnék rögtön hozzá menni.:D Szívesebben sétálgatnék vele kinn a faluban. Már mondtam neki, hogy nem engednének át hozzá, és utalgattam is, hogy mennyünk inkább el valahova, de ő nem akar.:/
Nem az a csajozós fajta, aki mindenkit felvisz lakásra, aztán behúz egy strigulát, de mivel még nem is beszélgetüünk soha, nem szeretnék rögtön felmenni hozzá.
Mit mondhatnék neki? Szeretnék vele talizni, de nem rögtön nála.:S
16/L (ő 16/F)
Szerintem ezt kerek-perec mondd meg neki:)
A pasiknál nem fontos hogy kerülgessük a forró kását;)
Csak légy nyitott és mondd meg neki hogy majd csak később akarsz felmenni hozzá.
Ahogy ő mondhatja azt hogy nem akar sétálgatni...Te is mondhatod azt h nincs kedved felmenni hozzá:)
Csak bátran.Biztosan nem harap.Sok sikert!
Mondd meg neki kerek-perec: NEM akarsz felmenni hozzá az első randin!Olyan pedig nincs,hogy jajj,mert esik az eső...Legyetek kreatívak,találjatok ki valami olyan progit,amit lehet rossz időben is csinálni.Az meg a másik,hogy már kezd jobbra fordulni az időjárás,szóval hajrá!:)
Ha pedig ragaszkodik ahhoz,hogy nála legyetek,akkor számolj valami mögöttes szándékkal is!Bocsi,ezt jobban nem tudtam kifejezni.:)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!