Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ribi az egyik legjobb barátnőm?
Tehát nemrég járt egy 17 éves fiúval(legyen X), (elvileg nagyon szerette) de aztán szakított vele, mert nem tudtak valami sokszor találkozni.Rá 1-2 hétre összejött egy 19 évessel(legyen Y) És aztmondja nekem, hogy néha elhanyagolja, és hogy a múltkor azért rakta le a telefont, mert kellett menjen focimeccsre. És felhúzta magát a barátnom azon, hogy a focimeccs fontosabb Y számára.
És nem olyan rég tett egy olyan megjegyzést, hogy ha szakít Y-nal akkor képes lesz visszamenni X-hez. -.-
És szokott még olyanokat is mondani, hogy jaj én úgy szeretem még Z-t is(egy másik)
És mondom neki, hogy válasszál, hogy lehet 3-at szeretni egyszerre?
Én annyira csodálkozom rajta...ha együtt van valaki valakivel, akkor nem azt tervezi, hogy amikor szakitani fognak, kivel jön össze.
Na meg egy csomó fiú repdes körülötte(elvileg nagyon szép, bár nem tudom miért szeretik annyira) és smsezik velük, találkozgat velük ...
Meg még vannak hasonló dolgai.
És mielőtt valaki azt írná, hogy csak féltkeny vagyok rá, mert annyian veszik őt körül, Nem. Csak érdekel, hogy ez normális dolog? Mert nekem elég fura.
Ja és mindketten nemsokára leszünk 15 évesek.
Tipikus r*banc, akiért oda vannak a pasik...
Az ilyenekért megőrülnek, mindig megbocsátanak nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!