Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ribi az egyik legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ribi az egyik legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés

Tehát nemrég járt egy 17 éves fiúval(legyen X), (elvileg nagyon szerette) de aztán szakított vele, mert nem tudtak valami sokszor találkozni.Rá 1-2 hétre összejött egy 19 évessel(legyen Y) És aztmondja nekem, hogy néha elhanyagolja, és hogy a múltkor azért rakta le a telefont, mert kellett menjen focimeccsre. És felhúzta magát a barátnom azon, hogy a focimeccs fontosabb Y számára.

És nem olyan rég tett egy olyan megjegyzést, hogy ha szakít Y-nal akkor képes lesz visszamenni X-hez. -.-

És szokott még olyanokat is mondani, hogy jaj én úgy szeretem még Z-t is(egy másik)

És mondom neki, hogy válasszál, hogy lehet 3-at szeretni egyszerre?

Én annyira csodálkozom rajta...ha együtt van valaki valakivel, akkor nem azt tervezi, hogy amikor szakitani fognak, kivel jön össze.

Na meg egy csomó fiú repdes körülötte(elvileg nagyon szép, bár nem tudom miért szeretik annyira) és smsezik velük, találkozgat velük ...

Meg még vannak hasonló dolgai.

És mielőtt valaki azt írná, hogy csak féltkeny vagyok rá, mert annyian veszik őt körül, Nem. Csak érdekel, hogy ez normális dolog? Mert nekem elég fura.

Ja és mindketten nemsokára leszünk 15 évesek.

2012. máj. 5. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
nagyon örülök h lassan 15 leszel.. de a szerintem csak irigykedsz h ennyi pasi van,volt,lesz..
2012. máj. 5. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Tipikus r*banc, akiért oda vannak a pasik...

Az ilyenekért megőrülnek, mindig megbocsátanak nekik...

2012. máj. 5. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ribi, csak egy átlagos elb*szott 15 éves.
2012. máj. 5. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Első, nem vagyok féltékeny egyáltalán, tőlem a világ összes pasija rászállhat, csak aggódom. Nem szeretném ha ribanc lenne, de az tény, hogy kihasználja őket. Én nem tudnám elképzelni, hogy egymás után ennyi barátom legyen.
2012. máj. 5. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez még nem riba*ncság amíg nem fekszik össze mindenkivel. Élvezi hogy körberöpdösik a fiúk... Bár elég korán kezditek manapság
2012. máj. 5. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
velem is ilyen a helyzet
2012. máj. 5. 13:43
 7/7 HiemannMoch ***** válasza:
ribanc / pasi vadász ahogy tetszik
2012. máj. 6. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!