Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nyakkiszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nyakkiszívásról?

Figyelt kérdés
Túl durvának tartjátok, gyerekesnek? más?
2009. jún. 23. 22:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
imáááádom
2009. jún. 23. 22:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem és ha vki megkérdihoyg mi lett a nyakammal csak humorosan csak anynit szoktam neki mondani hogy porszívó mellet aludtam
2009. jún. 23. 22:37
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
túl durva + elég primitív dolog szerintem
2009. jún. 23. 22:37
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
Én 21 éves fiú vagyok, és UTÁLOM
2009. jún. 23. 22:38
 5/17 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló mit lehet imádni benne? Csak azért kérdem mert nekem épp lett egy úgy, hogy egész véletlenül történt, mert nem szeretjük a barátommal a kiszívásosdit, és most pedig utálom hogy ez lett, mert undorító a folt.

Más is így van ezzel?

2009. jún. 23. 22:39
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
szerintem se valami esztétikus a nagy lila folt...
2009. jún. 23. 22:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
hát személy szerint én sem szeretem,mert akkor midnenki azt nézi...viszont párom odavan érte,és szeretne rajtam úgymond foltot hagyni,de neem hagyom neki..am ő szereti ha én szívom..és h mi lehet benne a jó? én is megéerztem egyszer:D ha oylan hangulatban vagy,és oylan a petting,vagy a szex,akkor akár haraphatod is a másikat és az ugye vmennyire fáj,de ez a másiknak izgató..na már most a szívás is iylen..fáj,de ez mégis izgató..:D
2009. jún. 23. 22:44
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

Hö. Eszembe jutott erről valami :)

A középiskolában az osztálytársaim a foltot státuszszimbólumnak tekintették. Mutogatták egymásnak. Én meg búsultam, mert még csak nem is smároltam, foltot meg pláne nem tudtam felmutatni.

Aztán egyszer kiszívták. Közben észre se vettem. Utána viszont igen, és kenhettem le alapozóval, mert addigra már nem akartam az orrukra kötni, hogy mi történt. Ottmaradtam ugyanis kettesben a fiatalemberrel, aki nem volt nekik különösebben szimpatikus, nekem viszont igen, és nem akartam, hogy megtudják, mi volt :)

Ahogy öregszem, egyre érzékenyebb leszek, most már durvának is találom :)

2009. jún. 23. 22:49
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
Gyerekes. gimi első osztályában még menő, de felnőttként haálosan ciki.
2009. jún. 23. 22:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
KOmolyan mondom...h én is szeretném ezt!!! :) Legalább egyszer,de akikkel összehozott a sors ők nem akarták!! XD 23/L
2009. jún. 23. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!