Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16 éves lányoknak ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves lányoknak ez a karakter mennyire jön be?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Azt mondják rám, hogy jól nézek ki. Van önbizalmam és nem görcsölök be ha lánnyal beszélek, nem keménykedek, azért, hogy felfigyeljenek rám a lányok (másért se nagyon szoktam). Felelősen gondolkozom, igaz nem vetem meg a bulikat meg persze a piát se :) Szeretem, ha az öltözködésben van kis elegancia, nem csak az a sok csili-vili cucc amiket gyakran látok. És van persze humorom is.
2009. jún. 23. 22:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Te most kinek akarsz megfelelni ? Magadnak vagy másoknak? Mert szerintem úgy találd meg a barátnődet,hogy magadat adod,és nem azért vagy valaki ,mert ezt akarják látni.És ez azért jön ide,mert ha meg lennél elégedve magaddal,akkor nem írogatnál ide.És kinézem azt is belőled,ha azt írnák,hogy nem jösz be nekik,akkor változtatnál magadon. Hidd el nem érdemes. Én most olyan jól érzem magam a barátnőmmel,hogy magamat adhatom. Régebben mindig néztem,hogy megfeleljek másoknak és ezért nem lehettem teljesen magam ,és nem volt jó.Most tényleg jó érzés...

18F

2009. jún. 23. 23:57
 22/23 anonim válasza:
van msned?:)
2009. jún. 24. 00:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de ez mi? úgyis előre tudod, hogyha ezeket a tulajdonságokat írod le, akkor a csajok olvadozni fognak...

és most ezt olvasgatva vigyorogsz a tükörbe, hogy "ez az mégiscsak jó pasi vagyok"

Persze ha jólesik nyugodtam :) csak ha hiteles képet festenél magadról, éés úgy tetszenél akkor talán jobban dagadhatnál a büszkeségtől.

Szóval énis a célcsoportba tartozom, és valóban nem rossz képet festettél fel... csakhogy attól tartok ez részben vagy te... :P

Ha kiegészíted az önértékelésed, akkor többet tudok mondani (esetleg valami elérhetőséggel megtoldva ;)

2009. jún. 24. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!