Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16 éves lányoknak ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves lányoknak ez a karakter mennyire jön be?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Azt mondják rám, hogy jól nézek ki. Van önbizalmam és nem görcsölök be ha lánnyal beszélek, nem keménykedek, azért, hogy felfigyeljenek rám a lányok (másért se nagyon szoktam). Felelősen gondolkozom, igaz nem vetem meg a bulikat meg persze a piát se :) Szeretem, ha az öltözködésben van kis elegancia, nem csak az a sok csili-vili cucc amiket gyakran látok. És van persze humorom is.
2009. jún. 23. 22:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert azt látom a mai világban, hogy a "menő csávóknak" áll a világ. Meg, azért is mert, szerintem egyszerűen unalmas vagyok. Nincs meg bennem a kellő egoizmus.
2009. jún. 23. 22:23
 12/23 anonim ***** válasza:
47%
kik mondják rád hogy jól nézel ki tán az öreganyád
2009. jún. 23. 22:25
 13/23 anonim ***** válasza:
WOW! álmaim pasija:D:D:D
 14/23 anonim ***** válasza:

Ha nem 13 éves szintjén lennél, akkor látatlanban nem nyögnéd rá az első hímneműre, hogy tökéletes... Na de mindegy, nem ezért írtam ide. (Mellesleg ha valaki érettebb a koránál, az nem hangoztatja, hogy győzködje magát.)

Biztos sokan nem értenek egyet az én álláspontommal, de szerintem ezt neten keresztül nagyon nehéz eldönteni. Biztos nem vagy rossz fej, mert tudsz fogalmazni, és helyesen írni, ami sajnos manapság elég ritka... De egyébként előttem írtak egy jót, hogy ez miért ne jönne be bárkinek is? :D Nem minden nő (lány) szereti a trógereket... :)

15/23 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetsz valami nagy ász ha ilyet kérdezel.
2009. jún. 23. 22:28
 16/23 anonim ***** válasza:
rossz tulajdonságod nincs is? mert oké, hogy jókat leírtad, az alapján nem lehetsz rossz pasi, de nem mondd, hogy tökéletes vagy. olyan nincs. :)
2009. jún. 23. 22:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Rakj fel képet magadról oszt' eldöntjük!!!
2009. jún. 23. 22:38
 18/23 A kérdező kommentje:
Igaz, tényleg nem írtam rosszat. 22:28-nak igaza van, ha "ász" lennék nem tenném fel ezt a kérdést. Társaságban viszonylag nehezen oldódok fel, egyszerűen bezárkózom és kész.
2009. jún. 23. 22:39
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
kocsog lehetsz
2009. jún. 23. 23:06
 20/23 anonim ***** válasza:

1. Önbizalomhiányos

2. Naiv

Tessék kettő rossz :D

Nekem nem jössz be.

Bár egy kérdésem lenne. Hogy tanulsz?

16L

2009. jún. 23. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!