Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Mit tegyek?
Sziasztok! :)
Van barátom 2,5 éve, de már nem az igazi, sok problémánk van, és én már nem vagyok boldog.
Járok 3-4 hónapja egy konditerembe itt Pesten, és 1-2 hete történt ez a dolog. Teljesen slamposan mentem edzeni, de egy srác odajött és szóba elegyedtünk. Rá pár napra megint jött a kondiba, a barátnőmmel csináltuk a köredzéseket. Mikor 2 gépet használtam felváltva, odajött , hogy beszállhat e.Mondtam persze. Aztán mikor az egyik gépen csináltam, odajött és csak bámult nagyon közelről. Elkezdte mondani , h hogyan csináljam helyesen, mert így meg fog fájdulni a lábam, nagyon kedves volt és mosolygós. Barátnőm szerint már ott legyeskedett és kereste az alkalmat, hogy megszólítson, és látta ezt, tehát kiment. És akkor jött oda hozzám.
Tetszik nekem,és megismerném szivesen. De ha tudná hogy van barátom, biztosan elkerülne. Most erőt szeretnék venni magamon, hogy szakítsak a barátommal, nem emiatt a srác miatt, csak már ezt egy jelnek veszem, hogy tényleg lépni kellene, és nem boldogtalanul élni egy párkapcsolatban.
Leírtak alapján teljesen egyértelmű, hogy tetszel neki.
A kérdés az, hogy biztos, hogy nem csak völgyben van pároddal a kapcsolatotok? Ha tényleg úgy érzed, hogy semmi jó nem lehet már a mostani pároddal, akkor lépj. De csak akkor, ha úgy gondolod utána nyugodtan a tükörbe tudsz nézni, hogy te mindent megtettél.
Hány éves vagy?
Köszönöm a válaszodat! :) Egyébként 20 vagyok.
És igen, én úgy érzem, hogy mindent megpróbáltam, de csak veszekszünk állandóan, és már nyomasztó a dolog.
Akkor meg egyébként sem érdemes már benne maradni, ráadásul még fiatal is vagy.
Félre ne érts, nem akarlak szétszedni a pároddal, csak tudom, hogy egy külső szemlélő mindig tárgyilagosabban látja a dolgokat és Nálad most ez látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!