Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez, lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, lányok?

Figyelt kérdés

Ha egy tök ismeretlen csajjal találkozok és látom rajta hogy tetszem neki, és persze nekem is bejön, ezért megpróbálok kezdeményezni valamit:

Megszólítom, kérdzek valmit, esetleg ellövök valami kissebb poént, stb.

Mindig elmosolyodik és egyszóval vállaszol és a legritkább esetbe kérdez vissza vagy hasonló........ de látom rajta hogy élvezi a társaságom.

Sajnos ezeknek a dolgoknak általába (mert azé van kivétel) úgy van vége hogy mikor már kezdem kényelmetlenül érezni magam emmiatt a kérdezz-felelek miatt, egyszerűen ott hagyom vagy nem beszélünk tovább.

Miért van ez, tulságosan nyomulok?..... nemértem.

Segítsetek, kössz.

2009. jún. 23. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Én egy idegen srácnak alapból nem mondanék semmit.:D Nem azért, mert nem tetszik, hanem mert meglepődnék, hogy leszólított. Meg én alapból csendes, visszahúzódó csaj vagyok, úgyhogy én is valószínűleg csak mosolyognék. Ha kérdezel valamit, akkor arra válaszolok, de amúgy nem jutna eszembe semmi sem, amit mondhatnék.:D
2009. jún. 23. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

nem nyomulsz:D csak kérdezősködsz.

ha a csajnak is bejösz akkor csak lesz belőle valami.

hameg nem tucc mit mondani inkább mennél mellette kínosan?

én is lelécelnék:D

2009. jún. 23. 21:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Próbálj olyanokat kérdezni, amiről lehet értelmesen beszélni, és kezdetét veszi egy beszélgetés. Akkor nem érzed magad kínosan, és nem kell elfutnod. Ne nyomulj túlságosan, a lányok nem szeretik ha csak úgy leszólítják őket. Én legalábbis falnak mennék tőle.
2009. jún. 23. 21:28
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát azt elhiheted hogy nem a nagyannya-bottyáról kérdezgetem.

................. inkább mintha szégyenlősek lennének egy kicsit.

2009. jún. 23. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Az van haver, hogy már van pasija, és nem akart megbántani téged...
2009. jún. 23. 21:41
 6/12 A kérdező kommentje:

NE BECÉZGESS, UTÁLOM!

....... attól még van szájja, nem?

2009. jún. 23. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Az egyik barátom egyszer azt mondta,(az akkor épp aktuális barátnő jelöltjére)másnap, mikor találkoztunk, hogy egész este beszélnie meg hülyéskednie kellett, mert különben csak ült volna az asztalnál a lány és mosolyog.Haverom majd megőrült mellette.Na, ilyen nővel nem barátkozz :)Próbálj hozzád illő, nagyszájú, mosolygós, hülyéskedős lányt találni, akit nem kell szórakoztatni, és van elég önbizalma, hogy kinyissa a száját..nem mondom, hogy ezek a legszebb lányok közül kerülnek ki, de sose lehet tudni, tessék keresgélni :)

sok sikert

22l

2009. jún. 23. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Én például ilyen vagyok,nem kell félteni... de már van barátom :P:)

előző

2009. jún. 23. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:
van csávója ennyi...
2009. jún. 23. 21:47
 10/12 A kérdező kommentje:

21:47

Köszi.

Értem sajna...........

2009. jún. 23. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!