Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy csajnak nagyon jó alakja van, és ápolt csaj is, de az arca nem valami szép, akkor attól még jó csajnak tartjátok? Járnátok vele? :D Mennyire számít az arc? 16/L (pls kort is írjatok)
Az emberek többsége nem tetszik önmaguknak!XD :D
Amúgy ha van rólad jó kép / tudsz jó képet készítani, amin szép vagy, akkor csak nem lehetsz olyan rossz:)
Írtad, hogy ápolt is vagy...jó alakod is van...meg most, hogy vannak jó képeid hát.. szerintem egész jól nézhetsz ki. Szóval nyugi! XD
Jah és az arc is fontos tényező, de az alak is, és az ápoltság, egyszer valaol azt hallottam, hogy az ápoltság fél siker!<<szerintem ez így is van!
16/F
Menyus
Köszi:D hát nemtudom... jó képeket tudok csinálni, az biztos:D meg néha mikor tükörbe nézek, szépnek is látom az arcom.. de néha meg olyan csúnyának:/:(
ápoltság megvan:)
ha az arca nem tetszik, akk talán egypatronos, ahogy írták. De sok olyan volt már, hogy az adott lány nem tartotta szépnek magát, pedig tökéletes volt :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!