Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet úgy szeretni valakit, hogy még soha nem láttátok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 17:05
1/8 anonim válasza:
Szeretettel igen, szerelemmel nem.
2/8 anonim válasza:
Magyarul egy álomképbe, egy ideálba vagy szerelmes, nem "valakibe".
3/8 anonim válasza:
Simán. És megkérdezem, csak úgy mellesleg, halkan... aki nem lát, azzal akkor mi van?
5/8 anonim válasza:
Azzal az van, hogy az hall. De a kérdező (az előző kérdései alapján) olyasvalakiről beszél akivel eddig csak cseten beszélgetett.
6/8 A kérdező kommentje:
tényleg csak szeretem nem vagyok szerelmes.
2012. máj. 4. 17:12
7/8 anonim válasza:
Csak soha nem láttam még, de kommunikáltam már vele valamilyen formában, vagy a második sem fordult elő, épp csak tudok szinte a létezéséről. Pl. egy író, egy költő...
Az első változatnál szerintem lehet szeretni az illetőt, amásodiknál nem, mert akkor csak te kébzelsz hozzá egy személyiséget, és azt szereted.
8/8 anonim válasza:
szerintem ha a személyiségét már ismered, gyakran beszélgettek akkor igen, szerelemmel is. persze ebből lehet csalódás ha nem őszinték a beszélgetések.. de ha igen az nagyon jó dolog, és a találkozás csak rádob.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!