Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a csoporttársam?
Az egyetememen túlnyomó részt (90%ban) férfiak járnak, és alig egy két lány. Én is lány vagyok. Az osztályom 50 fős, ebből van 3 lány.
Egyik fiú csoporttársam már rettentően irritál. Folyamat szexről flörtöl más fiú csoporttársaimmal...... Ők poénra veszik, de szerintem a srác ezeket komolyan gondolja. Egyszer nem hagyta még el a száját nőkkel való fantáziálás, csakis pasik...
Sőt a nőkre sem figyel oda, múltkor lelökött a lépcsőn véletlen (úgy kapaszkodtam meg) mert felrohant hogy puszit adjon az egyik csoporttársunk arcára. Aki fiú volt!! Természetesen idegesítette a fiú oszt. társamat hogy megpuszilja, de a srác elfutott mire az odacsaphatott volna... Közbe meg én a nő fel voltam lökve....
A filmek világában él, azt képzeli hogy a star wars egyik szereplője szóval agyilag valami gondja van, na de lehet hogy meleg is?
23/l
"Aztán minek tartsa szemmel mond már meg..."
Annak, hogy ne rajtunk, látatlan embereken keresztül próbálja kideríteni a dolgot, mi úgysem tudunk írni semmi okosat neki. Nyilván nem beteges tetvészkedésre gondoltam, puszta reakciómegfigyelésre. Ennyiért még nem jönnek a sünök tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!