Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még aranyos, félénk, fiúk előtt zavarba jövő, elpirulós kis cuki, törékeny alkatú, alacsony lányok, akik nem foglaltak?
Figyelt kérdés
Valamiért az ilyen félénkebb, csendes, aranyos lányokat kedvelem, meg úgy szeretném ölelgetni, szeretgetni őket, mert olyan ártatlanok és szeretetre méltóak. *-*2012. máj. 4. 16:04
11/18 A kérdező kommentje:
ma 20:00
de-de, nekem nincs bajom a magas lányokkal sem, ha jellemre is szimpik :)
de neked most őszintén kellene egy alacsony fiú?
2012. máj. 4. 20:25
12/18 anonim válasza:
én. 64 éves férfi vagyok Debrecen környékéről, transzvesztita .
13/18 anonim válasza:
szerintem terhes vagy, ha nem akkor meleg
14/18 anonim válasza:
figy egy ilyen lánynak félig bejövök, még bizonytalan... tökös vagyok de nem eléggé, ezért megyek inkább ketrecharcolni, hogy úgy már bejöjjek neki vagy másnak, és még tökösebb legyek tőle!
A te cuki-muki személyiségeddel max egy buzának jössz majd be vagy egy 8 évesnek. Bocsi de a lányoknak erős férfi kell nem pedig pipogya.... :( :/
F18
15/18 anonim válasza:
19:57
csak az igazt mondjuk, amit a lila köd eltakar a szemed elől!
16/18 anonim válasza:
xD én: 14 éves
153 cm
37kg
csendes vagyok általában de kiállok magamért, pirulós vagyok ha bárki bókol...
(jah és leszbi.) vannak, persze jó sokan! az egy dolog hogy a környéken nincs olyan..
18/18 anonim válasza:
sajnos ha van is,már férjnél vannak! az elpirulós csajok időszakának már vége,mert a média által kreált majompi..ák ellepték a bulikat,az utcákat,a kávézókat,a netet,stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!