Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túl élni egy szakítást? Tudom h ezer ilyen kérdés van, de megszakad a szívem?
1 évig voltunk együtt. Bele szakad a szívem ő vele terveztem a jövőt, mindent, ő az egyik legjobb barátom. Valahol magamban érzem h jó lesz így mert túlságosan függtem tőle ami nem egészséges. De mégis megőrülök. Mit tegyek? köszönöm!!!
21L
Semmi okosat nem tehetsz, ezen át kell esni. De az idő minden sebet begyógyít, még ha hihetetlennek tűnik most, akkor is. Éld át a szakítást, bőgj, üvölts, egyél csokit, bármit tehetsz, ami segít.
Eltelik pár hét, és könnyebb lesz!
Én egy pici babával maradtam egyedül 5 év után, kemény heteim voltak, de túl vagyok rajta. Én itt tanultam meg igazán, hogy nincs olyan, amin ne lehetne túllépni, minden elmúlik.
Kitartás!
Szegénykém! :( Pont egy éve éltem át én is azzal a különbséggel, hogy 2,5 évig voltunk együtt. Ő volt az első (gondolom neked is a mostani ex)
Nagyon nehéz volt. Hónapokig egy hulla voltam. Aztán október körül jobb lett. Januárba pedig már minden rendben volt. :)
Először is gyászolj. Ne szégyelld az érzéseidet. Sírj, ha az kell. De ne hajszold bele magad a depiségbe.
Aztán mozdulj ki. Biztos vannak barátaid. Vedd fel velük újra a kapcsolatot (gondolom az utóbbi időben kissé hanyagoltad őket)
Járjatok el.
Én egyedül is mászkáltam. Sétáltam, fagyiztam, ücsörögtem a parkban. Nekem jót tett az egyedüllét is. Megnyugodtam tőle.
Válts stílust. Új frizura, új rucik. :) Segít az önbizalmadnak.
Hidd el, lesz ez még jobb is. ;)
24/n
régi trukk -nőre nő. férfi férfi.
fogj egy nőt és élvezd ki magadat rendesen .
ha jobb mint amid volt már nem is fog hiányozni.
Ha te léptél félre vagy miattad mentetek szét - akkor megérdemled, szenvedj csak
Ha nem, akkor keress mást búfelejtőnek. Sok hülye levágná a fél karját azért hogy a lelki szemetesed legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!