Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem merik bevallani, ha tetszik nekik egy lány?
Azért, mert a mai lányok beképzeltek és flegmák, lekezelőek és csak megalázás várna rám egy vallomás után.
Majd, ha végre úgy bántok velünk fiúkkal, mint emberekkel, akkor én is fogok beszélgetni veletek, lányok!
Nincs olyan kategória, hogy "fiúk". Mindenki más.
Én sem feltétlenül közlöm a kiszemelttel, hogy tetszik, de az tuti, hogy egyértelműen kimutatom felé, hogy tetszik. Először óvatosan, hogy megnézzem, hogy én is tetszem-e neki.
Amikor bevallod, hogy tetszik neked valaki, akkor kiszolgáltatottá válsz. És amikor a másik fél nem úgy érez, az rossz érzés. Azzal védekeznek, hogy nem vallják be. Persze ha nem vallod be, akár szóban, akár tettekkel, akkor könnyen egyedül maradhatsz. Ez része a játéknak.
Én be merem vallani.
Nyilván nem úgy megyek oda a csajhoz hogy mondom neki h nagyon tetszik nekem, de ha ő vagy valaki rákérdez hogy tetszik e akkor nem tagadom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!