Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem borotválom és nem is vágom rövidre az intimszőrzetem? 21F
Úgy vagyok vele hogy nincs bárátnőm tehát senki se látja csak én. De mi van ha mondjuk az öltözőben meglátják hogy nagyon szőrös? Kinevetnek érte vagy azt gondolhatják hogy igénytelen vagyok?
Egyebként adok magamra. Az arcszörzetemet borotválom rendszeresen és a hónaljamat is, különösen nyáron. Figyelek arra is hogy jól álljon a hajam és nem vagyok büdös.
En nem erzem h tul sokat foglalkoznek a kulsommel. De nalam az alap ha van csajom ha nincs hogy 2-3mm esre vagjam. Nem budosodik annyira, tisztabb erzes nyujt. 2-3 hetente fel perc nem a vilag vege..
Meg mi van ha osszejon egy nem vart kaland akkor meg nagyon ciki a dzsungel.
Az én párom se borotválja vagy vágja le. Neki úgy kényelmes, én meg nem szólok bele, mert az ő teste, az ő szőre, hadd legyen olyan, ahogy neki jó. Engem nem zavar. :) És egyáltalán nem igénytelenség. Az igénytelenség az, ha valaki pl. nem mosakszik vagy nem vált gatyát.
24/l
Nem várt kalandtól nem kell "tartanom". Eddig se voltam a nők kedvence.
Lehet hogy hosszabbnak tűnik de mivel csak én látom ezért mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!