Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt már nem bírom. Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt már nem bírom. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Folyamatosan csak rossz dolgok történnek velem.Hiába mondják hogy másokkal is ez nekem már sok nem bírom.Minek éljek szörnyű az életem .Most meg még azt is megtudtam h a srác akiről egész évben álmodoztam csaja van.
2009. jún. 23. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nos valóban igaz, hogy gondok mindig adódnak az életben,de iylenkor nagyon jó, ha van kivel, vagy kikkel megbezsélned a dolgot. Nem baj, ha nem tudnak pontosan segíteni,de már az is megoldás lesz, ha kibezsélheted magad. Hidd el nem nyűg az igaz barátnak meghallgatni téged...
2009. jún. 23. 19:39
 2/4 A kérdező kommentje:
én folyton kiadom magamból .Vannak barátaim akik szívesen meghallgatnak és tanácsot adnak <3 de mindig folyamatosan jön vmi rossz
2009. jún. 23. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez velem is így volt. Most 18 vagyok, és köszönöm a sorsnak azt a rengeteg sz*rt, amit dobált felém, mert mindig úgy alakította az életemet, ahogy kellett. Sok ilyen, akkor rossznak hitt dolognak a közvetett következménye miatt történt egy csomó jó dolog mostanában

szóval kitartás, nemsokára rájössz, hogy oka volt mindnek.

18F

2009. jún. 23. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy hallottál-e a vonzás törvényéről..ez azt jelenti, hogy a hasonló a hasonlót vonza. minden rossz egy kis szikrával indul el, pl lekésed a buszt..már rosszul érzed magad, ami további negatív érzésekkel reagál erre..ajánlom figyelmedbe a Titok című könyvet, ill filmet..nekem sokba segített, de ha belegondolsz ha rosszra gondolsz tartósan az történik, ha jóra az..nekem pl volt h arra gondoltam sokszor h mi lesz h elüt egy autó, és mit adj isten megtörtént..ez a legdurvább, de vannak apróságok is ..ha vmit nem akarsz megtörténik. figyelj az érzéseidre, ha rosszul érezd magad enegedd el azt az érzést, és gondolj vmi jóra..mindenképp olvasd el a könyvet, mert segít...Ez a segítség, hidd el nekem..tapasztalat...nagyon jó...:D
2009. jún. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!