Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan közületek, akiknek bejönnek a vékony fiúk, akik nem is magasak?
ma 22:19
Én is 165cm magas vagyok, de 54kg. MÉg így is szégyenlem a vékonyságom. :/
Szeretnék hízni, de nem tudok valamiért, sőt arra kell ügyelnem, hogy ne fogyjak, mindig mérem is magam, nem fogytam-e és ha igen, akkor zabálni kezdek.
Kérdező, mikor értitek már meg, hogy nem HÍZNI kell, hanem erősödni? A te alkatoddal hiába zabálsz, nem fogsz egy dekát se vastagodni. A sok fölös zsír, amit megeszel, pedig a szerveidben meg az érfalaidban fog lerakódni. Gyönyörű, ugye? Sportolni, erősíteni kell és sok szárnyas húst enni, mert az az izmokba épül és ha kellően sportolsz mellé, szép tested lesz. Nem elérhetetlen, de vinnyogás helyett fel kell emelni a popót.
26 N
A belső a fontos.:)
Hagyjuk már ezt az álszent belső a fontos szöveget. Evolúciós szinten állatok vagyunk, hiába lettünk többé-kevésbé civilizáltak. Igenis a külső az alapja annak, hogy valakiben megfogjon valami. Mindenki arra törekszik, hogy olyan párt fogjon magának, aki passzol a saját génkészletéhez. Ha azt látjuk valakin, hogy satnya, vézna, kisnövésű, torz arcú, akkor sem fog kelleni, ha utánunk hajítják, legyen bármilyen kedves, aranyos tündérbogár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!