Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek cikin viselkedek? Van olyan pasi aki szeretne ilyen 'rendes barátnőt'?
Figyelt kérdés
Szóval olyan lány vagyok, aki nem iszik nem cigizik, nem jár bulikba sem. De szeretek bnőimmel sétálgatni, hülyéskedni, csinosan öltözködni. Nem nagyon volt még fiúm, mert senkit nem találtam még eddig alkalmasnak rá.. Jó tanuló is vagyok, mivel szünetekbe is tanulok a többiek röhögnek rajtam emiatt..meg más miatt is, mert hát ugye nem viselkedek ribancként..15l2012. máj. 2. 20:52
11/15 anonim válasza:
Nekem így első olvasatra bejössz. Én pont a bulizós csajokat nem tudom elviselni. Jó ha tanulsz és okos vagy, de ne kezdj el stréberkedni és okoskodni. Hidd el, akinek be fogsz jönni, valószínűleg ő is az értelmesebb kategóriába fog tartozni. ;)
12/15 anonim válasza:
Hy!
Rám is nagyjából illik a leirás a jól tanuláson kivül sajnos.
Én se nagyon járok bulikba, inkább régebbi osztálytársakkal akikkel jóban vagyok, ha összejön, akkor péntekenként összejövünk, elmegyünk kanizsa-centrum ba, veszünk kaját, piát és leülünk beszélgetni, baromkodni.
Ezzel a tulajdonságommal együtt jár a gépezés(legfőképp WoW, ugyanígy velük játszok miközben skype-on beszélünk), de, hogy a kérdésre válaszoljak 100%-ra bejössz nekem ezekkel a tulajdonságokkal.
16/F
13/15 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok, csak nem tanulok szünetekbe, de nem ítélem el, hogy te tanulsz...sőt! Én 14 vagyok, de én is utálom azoknak a lányoknak a viselkedését, akik rámásznak a fiúkra, ám nekik (fiúknak) ez totál bejön. Ne add fel, tuti találsz majd egy rendes fiút, aki nem olvad el a ribiktől. Az a baj, hogy a mai világban a normális csajokat nem értékelik. Sok sikert!:)
14/15 anonim válasza:
Istenem ez a sok ˝én is ilyen vagyok˝ annyira unalmas már :D én nem ilyen vagyok, eljárok hétvégente bulizni, de ettől függetlenül igen, bejönnek az ilyen fajta lányok, sőt ha lehet egyszer valami hozzád hasonlót szeretnék kifogni,elegem van a ˝ribancokból˝ ...úgy szar a társadalom ahogy van. Na de mindegy, nem írok kisregényt. 20F
15/15 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy ciki, hogy normális vagy? Az a ciki, hogy azt gondolod, hogy az ciki, hogy nem iszol, nem dohányzol és nem bulizol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!