Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mindenkinél így megsértődtök?
Ugyanúgy sértődtök barátnál/barátnőnél mint idegennél vagy csak olyannal akivel jóba vagytok, vagy mint a párotoknál vagy mint az a fiú előtt aki tetszik nektek?
Például: most itt vagyok én(15) és van egy lány(13). Nem vagyunk barátok csak jóba vagyunk. Az egyik sulikiránduláson poénból rádobtam egy takarót és elkaptam. Erre kiment a szobából és leült a folyosón. 5 perc után bejött, lefeküdt az ágyra és betakarózott. Azt mondta menjek el. De nem mentem kérdeztem hogy haragszik. Azt mondta igen. Kérdeztem miért és átment egy másik szobába és leült és bebújt a takaró alá.
Szóval akivel csak jóba vagytok de nem vagytok barátok azokon ilyen apró dolgon ennyire megsértődtök? MIÉRT?
Lehet , hoyg rossz szituaciot fogtal ki , o pedig igy reagalta le .
A noknel soha sem lehet tudni , de o meg valoban nagyon fiatal . Kerj tole bocsanatot es mondd azt neki , hogy te nem gondoltad, hogy ez rosszul esett neki . Csak poenbol csinaltad , de soha tobbet nem csinalod !
Hatha hatasos , ha nem , akkor ne is foglalkozz vele .
Varj egy par evet ! :)
én lány vagyok,és nemtudom te hogy érzel,de sztem egszerüen kényes...bocsi ha megsértettelek vagy valami (:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!