Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mindenkinél így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mindenkinél így megsértődtök?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy sértődtök barátnál/barátnőnél mint idegennél vagy csak olyannal akivel jóba vagytok, vagy mint a párotoknál vagy mint az a fiú előtt aki tetszik nektek?

Például: most itt vagyok én(15) és van egy lány(13). Nem vagyunk barátok csak jóba vagyunk. Az egyik sulikiránduláson poénból rádobtam egy takarót és elkaptam. Erre kiment a szobából és leült a folyosón. 5 perc után bejött, lefeküdt az ágyra és betakarózott. Azt mondta menjek el. De nem mentem kérdeztem hogy haragszik. Azt mondta igen. Kérdeztem miért és átment egy másik szobába és leült és bebújt a takaró alá.

Szóval akivel csak jóba vagytok de nem vagytok barátok azokon ilyen apró dolgon ennyire megsértődtök? MIÉRT?

2009. jún. 23. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mert kicsi még és gyerekes. ki fogja nőni
2009. jún. 23. 14:30
 2/8 A kérdező kommentje:
lehet de én nem ilyen sértődékenynek ismertem
2009. jún. 23. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg bántották vagy molesztálták és ezért ijedt meg annyira.
2009. jún. 23. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy éppen betegeskedett. Olyankor elég egy rossz mondat és már bömböl is az ember. És ez felnőtteknél is előfordul.
2009. jún. 23. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Lehet , hoyg rossz szituaciot fogtal ki , o pedig igy reagalta le .

A noknel soha sem lehet tudni , de o meg valoban nagyon fiatal . Kerj tole bocsanatot es mondd azt neki , hogy te nem gondoltad, hogy ez rosszul esett neki . Csak poenbol csinaltad , de soha tobbet nem csinalod !

Hatha hatasos , ha nem , akkor ne is foglalkozz vele .

Varj egy par evet ! :)

2009. jún. 23. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Valahogy úgyis érzem hogy tetszem neki. talán emiatt volt ilyen?
2009. jún. 23. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet h csak azt akarta h vigasztald meg egy kicsit,vagy foglalkozzal vele..csak meg gyerek es nem tudta hogyan fejezze ki
2009. jún. 23. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

én lány vagyok,és nemtudom te hogy érzel,de sztem egszerüen kényes...bocsi ha megsértettelek vagy valami (:

14/L

2009. júl. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!