Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincsenek barátai, nem fog barátnőt sem találni?
Figyelt kérdés
#egyedül #szerelemnélkül
2012. máj. 2. 08:35
11/15 anonim válasza:
Szerintem a baráti társaság még hátráltathatja is azt, hogy igazi lelki társat találj (kritizálják, leszólják, ugratnak a jelenlétében, stb.). A lényeg az, hogy ráhangolódj (agyilag és lelkileg), hogy találj egy hozzád illő embert, akivel kölcsönösen megértitek egymást és megfeleltek egymásnak. Az alkalom aztán jönni fog magától, neked csak élned kell a lehetőséggel (egy férfinek persze célszerű ilyenkor proaktívnak lennie).
12/15 anonim válasza:
15:28
Ő annyira alfa, hogy megkergeti a többi pasit aki belép a 2 km2 es területére
13/15 anonim válasza:
Ez pont így van, ahogy leírtad a kérdésben. Ha nincsenek ismerőseid, honnan akarsz lányokat megismerni? Ha nem vagy szociálisan érzékeny, hogyan várod el magadtól, hogy tudsz majd a lányok nyelvén is(!) beszélni.
Ezeken gondolkozzatok el....
14/15 anonim válasza:
Ha adsz magadra, megtalálnak a lányok, csak válogatni kell közülük.
Nyugi-nyugi....
A kezed, körmöd, hajad, cipőd mindíg legyen ápolt.
Alsónemű legyen patyolattiszta, akkor nem ér meglepetés senkit és fel leszel fedezve.
Sok sikert...
15/15 Csabeszmester válasza:
Hogy lehet-e találni barátnőt akinek nincs baráti társasága??... Igenis meg nem is :) Előny lehet ha nem ismer senki (lásd sok "barát,haver" akik gúnyolódnak rajtad,beállítanak valami nyomoroncnak tégedet) nos inkább ne legyenek ilyen "barátaid". Dióhéjban ha nem ismernek akkor lehetsz érdekes/titokzatos akit meg akarnak ismerni pl. lányok is. Ha sokáig nincs "baráti" köröd annak viszont az a hátránya hogy olyan ember válik belőled mint én! :P Paranoiás,szorongó,megfűszerezve némi üldözési mániával :)Vagy már lehet te is ilyen vagy??!! Én felismertem a problémámat viszont ezt egymagam nem bírom legyűrni,ehhez kéne legalább 1 barát aki tényleg barát és nem csak érdekből sündörög körülötted. De mivel nekem sincs legalább 1 olyan ember a környezetemben így bennemaradtam a 22.-es csapdájában. Remélem neked sikerül!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!