Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mutassam ki a szereteteme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutassam ki a szeretetemet a női nem iránt?

Figyelt kérdés

Szóval az a baj,hogy olyan iskolába jártam nagyon régen,ami tele volt fiúkkal,így a lányokkal való ismerkedés kimaradt az életemből.

Most meg itt állok,mint egy nagy mamlasz és semmit nem tudok,merek kezdeni,ha egy nekem tetsző lánnyal találkozom!

A munkahelyen persze én vagyok a nagy vagány és előadom magam a nőknek,hogy így megcsinálnálak meg úgy megdughnálak,de valójában,azt hiszem,hogy én is csak szeretetre és szerelemre vágyom!

Szal,mára már odaáig jutottam,hogy én magam sem tudom,hogy ki vagyok,a sok színészkedés miatt!

Szal,hogy mutassam ki a lányok felé,hogy én valójában egy nagyon szerethető pasi vagyok?

Hogy nyissak feléjük?

2012. máj. 1. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd nekik a teli pénztárcádat! Tapadni fognak rád! Nem viccelek, tényleg ma a legtöbbnek a pénz imponál, no meg a siker...
2012. máj. 2. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát mi lenne,ha egyszerre csak egy lánynak mutatnád meg,mit tudsz?Nem kell mindjárt az egész női nemnek,mind a 3 milliárd nőnek nekimenni:)

Nem kell senkinek sem előadnod a megdugnálak dumát,ez nagyon ízléstelen,taszító,csak legyél kedves,közvetlen,mosolyogj és légy udvarias.Mondják,hogy mai világban már nem fontos,nem igénylik a nők...de igen,szerintem nem sok kedvesebb gesztus van,minthogy előreengedsz egy lány,kihúzod neki a széket,felsegíted a kabátját,hidd el,normálisabb lány elolvad,hogy te milyen figyelmes vagy.

Nem kell vagánykodni,bár azzal is lehet nőzni,de az ilyen viselkedés meglehetősen behatárolt ,szűk csoportját vonzza a nőknek...

2012. máj. 4. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Második!

Köszönöm a tanácsot!

Egyáltalán nem hülyeség,amit írtál!

2012. máj. 4. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Na ugye!:)

Holnap mindjárt ki is próbálhatod.Akár csak úgy kíváncsiságból is.Segíts valamiben egy nőnek,engedd előre,vagy csak dicsérd meg egyszerűen,meglátod milyen hatást vált ki belőle:P Vigyorog és zavarba jön,hogy ilyet is látni manapság.Aztán már léphetsz is tovább.

Sok sikert!:D

2012. máj. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!