Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora perverz lennék, ha ilyet álmodtam?
Figyelt kérdés
Múltkor azt álmodtam, h egy nagy női mellen alszok. Nagyon bennem maradt, és az egyik ilyen msn partin (több ember jókedvűen, egyszerre beszélget), én meg felhoztam, h ki szeretném próbálni a mellen alvást. Ők meg erre azt mondták, h én mekkora perverz vagyok, szerintetek is az vagyok?2009. jún. 23. 12:30
11/15 anonim válasza:
A 12:33-as válaszoló vagyok.
Ugyan, ne is vegyél tudomást erről, és végképp nevess azon, hogy orvoshoz küldtek a haverok! :) Ugyan már! :)
Lehet ők még nem olyan szinten vágyódnak a lányok után, hisz még nagyon fiatalok vagytok, és ezért furcsa nekik, hogy neked meg erotikus álmaid, vágyaid vannak.
Hidd el, hamarosan náluk is kialakul ez. :) És akkor majd te is ugrathatod őket! :)
12/15 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. az én barátom is szeret a mellemen aludni, és ha nekem sem fáj, akkor én is szeretem.;)
13/15 anonim válasza:
Ez szerintem valami ösztön, mert a kisbabák szoktak úgy aludni sokszor hogy az anyukájuk mellkasán. Nincs ebben semmi meglepő.
14/15 anonim válasza:
Pfuj mellen aludni?Még jó,hogy nem azt álmodtad,hogy szívogatod a bimbót.Te jó ég!Az lenne ám az igazi perverzitás!!!:D:D:D
15/15 anonim válasza:
Ennek a definíciója nem az, hogy perverzitás, hanem az, hogy egészséges érdeklődés, vágyakozás.Hajrá!Aki ezt perverzitásként élte meg netán saját életében(már ha megélte valaha), azt csak sajnálni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!