Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok közül a tornászok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok közül a tornászok, vagy a balettosok hajlékonyabbak és erősebbek?

Figyelt kérdés

Én itt a 16-20 éves korosztályra gondolok.

A tornász csajok, vagy a balettos csajok hajlékonyabbak szerintetek?

És egy hajtépésbe melyikük győzne?

Nyilván itt most csak általánosítani lehet, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!:)

Ha már láttál vagy hallottál ilyet akkor azt légyszi írd meg, hogy hogy történt.

2012. máj. 1. 17:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

16-20 éves korban még mindenki nagyon hajlékony, a tornászok is nyújtanak, de a ballerinák hajlékonyabbak.

Hajtépésben meg mindegy, melyik milyen hajlékony, csak az számít, mennyire bírja a fájdalmat.

2014. jún. 6. 11:33
 12/12 anonim válasza:
A balerínák hajlékonyabbak, de a tornászok erősebbek. Hajtépésben a nagyobb nyerne. Ilyet még nem láttam(hát balerinát pl még soha), de van tornász ismerősöm, és nagyon kemény :)
2014. jún. 16. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!