Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire töketlenek a mai férfiak? :/
A mai napon sok srác megfordult utánam, és még mielőtt elkezdenétek mondani, h biztosan az öltözékem miatt, hát: nem volt semmi hú de kivágott ruha rajtam, se semmi r*bancos dolog.
Jól esett, hogy sokak megnéztek, de akkor mégis: Miért nem jött oda senki? Egyáltalán hogyan lehet mostanában az utcén személyesen ismerkedni?
Alapból nem értem a pasikat..:D
Volt már olyan, hogy odamentem egy hop on hop off buszra jegyet árusító sráchoz, és odaadtam neki a telefonszámomat. Nem érdekelt akkor, hogy akár nemet is mondhat.
És itt panaszkodtak a srácok h nem adnak nekik jeleket a csajok. Na de ugyanezt mondhatnánk mi is.
Az igaz, hogy van pár hülye beképzelt csaj, aki lenézi a pasikat. De azért a normálisok nem kezdenek el bunkózni. Még ha éppen sietünk is, normálisan tudunk reagálni, és jólesne..:)
Am 18 vagyok.
Ma épp haverokkal voltunk Debrecenben egy kis csajozáson, sok lányt leszólítottunk. Jó buli volt az egész nap. :D
Ha találkoztunk volna veled, biztos téged is leszólítunk. :D
én időnként simán oda szoktam menni ilyen idős csajokhoz.
csak amikor úgy köszönnek vissza,hogy-csókolom-az azért fáj:D.
En a magam reszeröl csak örülök ennek, mert keves a konkurencia.
Meg csak meg sem kell nagyon eröltetnem magam, amikor megszolitok egy nekem tetszö lanyt. Sokan felnek attol, hogy mi van, ha pasija van vagy nem tetszik a lanynak stb. Na es akkor mi van? Az, hogy van pasija, azt nem tudhattad, de ettöl meg lehet jol esik a lanynak, ha vonzonak talalja mas is (söt, olyannal is futottam össze, nem 1x, aki igen csak hamar megfeledkezett egy par oraig a pasijarol!). Persze van egy par csaj, aki nagyon bunkon reagalja le vagy jatsza a bekepzeltet vagy olyasmi, de azokkal nem szabad törödni.
Sracok ne legyetek tolakodoak, de azert az eg szerelmere, kapjatok mar össze magatokat!
Nem tudom mások hogy vannak vele, de én nem szeretem a zsákbamacskát. Ha már van előtte szemkontaktus, kis mosoly az más.
Meg például az is érdekesen néz ki, ha elsétáltatok egymás mellett és a srác "visszarohan" hozzád.
Amúgy szerintem lehet az utcán is ismerkedni, pl villamosra várva, de határozottság kell mindkét nemtől. Ha nem néz a nő a férfi szemébe, nem ad félreérthetetlen! jeleket akkor mit vár ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!