Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ciki ha egy fiú borotválja a lábát?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 20:41
11/17 anonim válasza:
Oké, mondok mást... NEM ha versenyszerűen úszol... De minden más esetben elég égő.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok b*zi kedves 10es :)) Mivel még nem borotváltam le a lábam,csak az enyém eléggé szőrös,és zavar.. barátnőm kifejezetten szereti,de engem már nagyon idegesít a sok szőr,ezért gondoltam,hogy leborotválom.
2012. ápr. 30. 21:08
14/17 anonim válasza:
Szerintem a férfiláb kopaszon elég idétlen. Kifejezetten szexinek találom a lábszőrzetet.
15/17 anonim válasza:
Ha egy férfi a karját vagy lábát borotválja, az nagyon visszataszító.
Az igényesség része lehet, ha a hónalját borotválja egy pasi, és akit zavar, szőrtelenítheti a testét, de a férfiasság alapvető része a szőrös láb és kar. Akkor is, ha az nagyon szőrös.
Én, ha ilyet látnék az utcán, tuti nem bírnám ki nevetés nélkül.
16/17 anonim válasza:
A valóság telesen más mint itt a fórumokon!Én már régóta borotválom és sohs senki sem b.zizott le miatta,ellenben amír szőrös volt elég sokan,főleg a haverok beszólogattak miata,mivel nekem tényleg nagyon durván szőrös.
Nincs mit veszíteni,mivel ha nem tetszik,vagy netán cikiznek miatta,gyorsan visszanő,ezért szerintem érdemes kipróbálni.
17/17 anonim válasza:
Most már harisnyát is vehetsz fel. Legjobb a lycrás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!