Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok helyettem? (részletek lent)
17 éves vagyok és ezidáig sosem voltam szerelmes. Azonban most felbukkant az életembe egy fiú akivel nagyon hasonlóak vagyunk, jól kijövök vele és jókat nevetünk ha együtt vagyunk. Ezzel idáig semmi gond nem lenne, de jövőre elutazom külföldre egy évre.
És nagyon akarom ezt az utazást. Féltem is hogy szerelmes leszek, de gondoltam biztos nem leszek szerelmes mert hát eddig még sosem voltam. De nagyon megtetszett ez a fiú és félek, hogy beleszeretek. És majd nem tudok dönteni? :/
Hazudjak magamnak és utazzam el? vagy a szerelmet?
az azért tudni kell hogy nemrégiben depresszióba és magam alatt voltam, akkor határoztuk el hogy 1 év külföldön jót tenne, de most már nem tudom.
Nem azt akarom hogy ti döntsétek el helyettem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre... Hátha segít!
Én mindekttőt választom!
Annyi előnyöm van, hogy kialakult már egy stabil párkapcsolat és amíg kinn tanulok finn-ben addig ő megvár.
Szerintem nyugodtan bonyolódj bele a srácba, ha itt az idő elmész és kiderül ,hogy erős-e a szerelmetek vagy csak egy-nyári kaland volt!
Bocs a rossz fogalmazásárt csak nem tudtam hogy kezdjek neki és sokszor javítottam:
* És nem tudok majd dönteni!
* szerelmet válasszam?
* nemrégiben depressziós és magam alatt voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!