Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri-e így tovább? (lent)
3 hete ismertem meg valakit, a véletlen hozott össze bennünket... Viszont (még) nem vagyunk együtt, és talán nem is leszünk, annak ellenére, hogy nagyon szimpatikusak vagyunk egymás számára.
Minden nap órákat beszélgetünk, kétszer találkoztunk... egyszóval minden elég jól ment, EDDIG. Pár napja nagyon szomorú volt és addig faggattam amig kibökte, hogy még mindig szerelmes az exébe (akivel kb. 2 hónapja szakítottak), nagyon hiányzik neki stb stb, de biztos nem akar visszamenni hozzá, meg mostmár én is itt vagyok neki, csak még időre van szüksége... Mondtam oké... én megprobálok segíteni meg mellette leszek, viszont mióta elmondta ezt már nem ugyan olyan a viszonyunk... Talán eddig probálta titkolni, hogy mit érez és nem mutatta, hogy szomorú, most azonban igen... Egyszerűen már nem tudok mit kezdeni a helyzettel, lassan lábtörlőnek érzem magam.... Csak vigasz vagyok s annak se jó! Úgyhogy nem tudom, hogyan tovább...
Bocsi, ha hosszú lett, de hálás lennék, ha elolvasná valaki és tanácsot adna, hogy mit tehetnék... "lépjek le" mielött nagyon fontos lenne számomra vagy maradjak mellette, mig el nem felejti az exét vagy éppen úgy dönt, hogy visszamegy hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!