Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már jó jel? Lehetséges hogy most hogy vissza írt esetleg hajlandó lenne nyitni felém?
Nos kicsi apró dologról van szó,de a mi esetünkben ez már akár jó jel is lehet!
A barátnőm szakított velem 1.5 hónapja,azóta én 1-szer 2-szer kerestem,de nem volt hajlandó velem szóba állni,nem zaklattam csak egyszer írtam neki egy sms-t hogy mi újság és hogy van?arra nem reagált,rá egy hétre megpróbáltam fehívni akkor nem vette fel.húsvétkor küldtem neki egy virág csokrot és eélküldött a fanébe és hogy hagyjam békén,pedig nem vittem túlzásba a dolgot.most volt a szülinapja nem régen és írtam neki egy sms-t hogy boldog szülinapot.gondoltam erre sem fog válaszolni,de vissza írt hogy köszönöm.tudom ez apró dolognak tűnik,de a mi esetünkben szerintem ez már jó jel,ugyan is előtte amikor a virágot küldtem akkor elküldött a fenébe.
Szerintem mindenkinek visszaír.Ne reménykedj olyanban ami nem valós.
Én a helyedben hagynám kicsit, ahogy telni fog az idő,vagy ő keres téged,vagy ha nem,akkor amúgy sem lett volna értelme keresni.
köszi a választ!
de még is meddig várjak?már 1.5 hónap eltelt,muszáj feléje nyitnom,mert lehet hogy ő már csak azért sem fog nyítni felém,már csak cacból sem,ismerem és elég makacs,szóval ha én nem nyitok akkor várhatnék még vagy 1 évet is akár
Nem akar nyitni felég. Felejtsd el. Ne keresd SOHA többé. Se 2 hónap múlva, se 1 év múlva.
Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!