Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIért van az, hogy ha egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért van az, hogy ha egy 18 évnél fiatalabb személy ír a "szexualitás" témakörbe, akkor ha a végére írja hogy pl 16/L vagy 16/F akkor már egyből le van pontozva?

Figyelt kérdés

MIért van az, hogy ha egy 18 évnél fiatalabb személy ír a "szexualitás" témakörbe, akkor ha a végére írja hogy pl 16/L vagy 16/F akkor már egyből le van pontozva, küldik elfele, meg másolgatják neki ezt:

"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Ugyan miért ne lehetne itt nézelődnie egy 18 évnél fiatalabbank?! Ha pl írok, és itt oltanak, hogy mit keresek én itt?! akkor azért egy kicsit felmegy bennem a pumpa!

Van olyan felnőtt korú, aki elég gyerekes, felelőtlen, de oylan KISKORÚ is akad, aki már érettebb mint egyes felnőttek...

Jah és még valami:

Akik küldik elfele a fitalabbakat, ők is nézegettek szerintem annyi idős korukba ilyen oldalakat... vagy ők már egyből 18 évesen, felnőttként születtek?! XD

Ez egy kicsit elgondolkodtató...

16/F

2009. jún. 22. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó az észrevétel. Ráadásul: jobb, ha minél fiatalabban rájön, hogy nem a pinájába feldugott tárgyaktól veszíti el a szüzességét.
2009. jún. 22. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jahh, ez olyan mintha 18 év alatt nem lehetne óvszert venni. Pont azok nem jutnának hozzá akiknek legjobban kellene :D
2009. jún. 22. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem a kérdésekből, és az érkezett válaszokból sokat lehet tanulnia egy kiskorúnak!
2009. jún. 22. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a "Szerelem, szex" főtémakörbe is kikerülnek a "Szexualitás" témakör kérdései, szóval a fiatalkorúak akarva-akaratlan szembesülni fognak ezekkel a kérdésekkel. Ami egyáltalán nem baj, mert esetleg tanulhatnak belőlük.
2009. jún. 22. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is igazad van.Jobb ha a fiatalok inkognitóban felvilágosítást kaphatnak valahonnan "idősebbektől",hátha tanácstalanok,vagy segítségre szorulnak,mondjuk ez bármely korosztályra igaz,de attól még nem illik lehülyézni a másikat.

21/L :D

2009. jún. 22. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek a kérdezővel! inkább nézegessen csak ilyen oldalakat kiskorúan,minthogy bármi baja legyen a tudatlansága miatt. most jó,mondjátok h ha tudatlan,akkor meg ne szexeljen.. de értitek mit akarok. meg nem is értem hogy miért van odaírva az a bizonyos 'amennyiben még nem vagy 18 éves lépj vissza' :S ...
2009. jún. 22. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Jól van, igazat adok, én is most töltöm 1-2 hónapon belül a 17-et és észrevételeim szerint jóóóóval érettebb vagyok szellemileg, mint pár "nagykorú", akik leoltanak emiatt, valószínűleg túl nagynak hiszik magukat, pedig csak vissza kéne nézniük pár évet az életükből .... :D
2009. jún. 22. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem azért van lepontozva, hanem azért, mert 16 évesen úgy gondolj, van olyan érett,mint egy "felnőtt". Én 18 vagyok, és mégis úgy érzem, van még hová fejlődni.
2009. jún. 22. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Figyelj! Nem kell odaírni. Ennyire egyszerű:D Én se írom.
2009. jún. 23. 00:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Másrészt szerintem örülni kéne, hogy egyáltalán érdeklődnek a fiatalok és mernek kérdezni.
2009. jún. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!