Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért van az, hogy ha egy 18 évnél fiatalabb személy ír a "szexualitás" témakörbe, akkor ha a végére írja hogy pl 16/L vagy 16/F akkor már egyből le van pontozva?
MIért van az, hogy ha egy 18 évnél fiatalabb személy ír a "szexualitás" témakörbe, akkor ha a végére írja hogy pl 16/L vagy 16/F akkor már egyből le van pontozva, küldik elfele, meg másolgatják neki ezt:
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Ugyan miért ne lehetne itt nézelődnie egy 18 évnél fiatalabbank?! Ha pl írok, és itt oltanak, hogy mit keresek én itt?! akkor azért egy kicsit felmegy bennem a pumpa!
Van olyan felnőtt korú, aki elég gyerekes, felelőtlen, de oylan KISKORÚ is akad, aki már érettebb mint egyes felnőttek...
Jah és még valami:
Akik küldik elfele a fitalabbakat, ők is nézegettek szerintem annyi idős korukba ilyen oldalakat... vagy ők már egyből 18 évesen, felnőttként születtek?! XD
Ez egy kicsit elgondolkodtató...
16/F
Szerintem is igazad van.Jobb ha a fiatalok inkognitóban felvilágosítást kaphatnak valahonnan "idősebbektől",hátha tanácstalanok,vagy segítségre szorulnak,mondjuk ez bármely korosztályra igaz,de attól még nem illik lehülyézni a másikat.
21/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!