Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A minden hétvégén bulizós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A minden hétvégén bulizós, tipikus csajozós fiúk, akik minden buliban mással vannak, tudnak szerelmesek lenni valaha?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 01:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem, Balázsnak igaza van!!! Én is ilyen voltam elég sok csajjal voltam szartam az ilyenekre mint kapcsolat meg a csajok érzéseire akivel összejöttem megcsaltam nem érdekelt... aztán egyszer csak jött egy lány aki meg tudott fogni, nagyon szeretem és soha soha nem csalnám meg mivel egy csomó csajt kipróbáltam már és tudom hogy mind ugyanolyan kivéve Ő!!! Soha nem csalnám meg az biztos!
2012. ápr. 30. 08:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ismerősöm, évekig bulizós srác volt, minden buliban más csajjal, ha éppen volt aktuális barátnője mindig megcsalta, ilyen tipikus ostob.a gyerek. Kb. 1 éve van barátnője azóta nem jár el gyakran bulizni, ha megy is akkor a barátnőjével, tisztára le van nyugodva, azelőbb beképzlet volt, most már rendesen kedvelem. Amúgy 23 a srác.

de csak hogy ellenpélda legyen...

Másik pasi 27 éves. Szintén mindig bulizós, ivós volt. Mindig hosszú kapcsolatai voltak, de közben csalta is az összeset állandóan, volt barátnője, közben teherse esett a másik csaj, 1 hónap ismeretség után elvette, van közös lakásuk, a srác fürdetésre haza megy, utána megy bulizni, és ugyanúgy csalja a feleségét..

Szóval van akit megváltoztat a szerelem, a gyerek, van akit nem. Embere válogatja

2012. ápr. 30. 08:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát én sokat bulizok, és pasizok.

Annyit mondhatok, hogy szerintem ez egy életvitel amihez az ember nagyon hozzá tud szokni, és eszméletlen nehéz lemondani róla. Az, hogy folyamatosan kapok visszajelzéseket, csak ez tart életbe. Én nem egy éjszakás kalandokat keresek, annyira azért van bennem önérzet, csak laza flörtök. Néha még egy-két randira is elmegyek. Hiányzik mindig egy állandó férfi, de ha véletlenül normálisabbal találkozok akkor megijedek és inkább nem is találkozok vele többet.

Egyszerűbb így élni, de nem jobb. Ezt én is tudom!

Valahogy így lehet a srácokkal is. Szóval, az aki hasonló okok miatt olyan amilyen én, az szerintem ha szerelmes lesz azonnal menekül

2012. ápr. 30. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:
NEM
2012. ápr. 30. 10:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó, csak ilyenkor azt nem szeretem, hogy mindig előkerül az-az egy kezemen megszámolható számú ellenpélda. Miért nem ír ilyenkor az a rengeteg csaj, aki szintén azt hitte, hogy érte egy ilyen tapló megváltozik, de csak átverte őket?
2012. ápr. 30. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!