Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írnak manapság annyian...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írnak manapság annyian hibásan?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nekem nagyok az elvárásaim, de nekem fontos, hogy a jövőbeli párom (férfi) tudjon helyesen írni. Sokszor még a legalapvetőbb szavakat is rosszul írják le az emberek.
2012. ápr. 29. 20:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ezen én is sokat gondolkodtam vajon mi lehet a baj... Szerintem kevésbé figyelnek órán mert ott a Facebook meg sok érdekesebb dolog... Vagy fogalmam sincs. Nagyon brutál lesz ez a nemzedék ha felnő és dolgozni kezd.
2012. ápr. 29. 20:43
 12/20 anonim ***** válasza:
az emberek nem olvasnak,ezért nem tudnak helyesen írni. engem is eszetlenül zavar...
2012. ápr. 29. 21:03
 13/20 sztbali ***** válasza:
Az okot bárhol lehet keresni. Manapság A Scmitt Pál-féle szint is elfogadható. /"álamférfit" írt valahova államférfi helyett/
2012. ápr. 29. 21:06
 14/20 anonim ***** válasza:
És ha egy olyan férfi jelenne meg előtted aki amúgy tökéletes lenne, de kiderül hogy nem tud helyesen írni vagy diszgráfiás otthagynád? -.-
2012. ápr. 29. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt most nem a diszgráfiásokról van szó utolsó... az megint egy tökre más kategória. Azért nem kell megmagyarázni hogy a 14-17 éves fiatalok 80%-a diszgráfiás. :D
2012. ápr. 29. 21:20
 16/20 anonim ***** válasza:

azért írtam hogy van :D

amúgy meg véletlenek mindig vannak...

de akárhogy nézed itt (ennél a kérdésnél) nem mindegy! Akárhogy is nézed egy diszgráfiás nem tud helyesen írni, lehet hogy nem az ő hibája... Mondjuk én is diszgráfiás vagyok és nagyjából megtanultam helyesen írni (vele élni) de még mindig vannak hibáim nem is kevés.

Amúgy egy "disz"-es srácba is szettem bele és tök véletlenül egy ideig nem is tudtam hogy az :D

2012. ápr. 29. 21:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én társkeresőn találtam a mostani párom. Ott is láttam minden félét. Komolyan! Egy idő után már az is imponált, ha nagy betűket és vesszőket találtam egy szövegben! :) Tökéletes szűrőként használtam a helyesírást. Aki képtelen volt elküldeni nekem egy pár sort rendesen megszerkesztve, az elásta magát (30 körüliekről beszélünk!)
2012. ápr. 29. 21:54
 18/20 lila nyuszi ***** válasza:
De legalább vennék a fáradtságot, hogy kijavítsák ha aláhúzza a helyesírás ellenőrző. :D
2012. ápr. 30. 03:38
 19/20 anonim ***** válasza:

lila nyuszi: Firefoxban a begépeléskori helyesírás ellenőrző ki van kapcsolva alapértemezetten. :)

És ezt a böngészőt idehaza többen használják.

21F

2012. ápr. 30. 04:19
 20/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Nem hittem volna, hogy ennyien fognak ide írni. Az egyik válaszolónak üzenem: egyáltalán nem azokról beszélek, akik valamilyen hiányosságban szenvednek.

Van, hogy én is használok rövidítéseket, de itt a legalapvetőbb dolgokról van szó. Gondolok itt például az: aggya (adja), májig (máig), elkell felejcsem és hasonló hibásan leírt szavakra.

Ha jönne egy olyan fiú, aki kívülről tökéletes számomra, de nem tudna helyesen írni, nem tudom, hogy mennyire tudnám ezt elfogadni. (És hogy ne köthessen ebbe bele senki sem, itt nem a diszlexiásokról van szó). Akkor most én lennék a rossz..? Szerintem ezzel nem csak én vagyok így.

2012. ápr. 30. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!