Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnak manapság annyian hibásan?
azért írtam hogy van :D
amúgy meg véletlenek mindig vannak...
de akárhogy nézed itt (ennél a kérdésnél) nem mindegy! Akárhogy is nézed egy diszgráfiás nem tud helyesen írni, lehet hogy nem az ő hibája... Mondjuk én is diszgráfiás vagyok és nagyjából megtanultam helyesen írni (vele élni) de még mindig vannak hibáim nem is kevés.
Amúgy egy "disz"-es srácba is szettem bele és tök véletlenül egy ideig nem is tudtam hogy az :D
lila nyuszi: Firefoxban a begépeléskori helyesírás ellenőrző ki van kapcsolva alapértemezetten. :)
És ezt a böngészőt idehaza többen használják.
21F
Sziasztok! :)
Nem hittem volna, hogy ennyien fognak ide írni. Az egyik válaszolónak üzenem: egyáltalán nem azokról beszélek, akik valamilyen hiányosságban szenvednek.
Van, hogy én is használok rövidítéseket, de itt a legalapvetőbb dolgokról van szó. Gondolok itt például az: aggya (adja), májig (máig), elkell felejcsem és hasonló hibásan leírt szavakra.
Ha jönne egy olyan fiú, aki kívülről tökéletes számomra, de nem tudna helyesen írni, nem tudom, hogy mennyire tudnám ezt elfogadni. (És hogy ne köthessen ebbe bele senki sem, itt nem a diszlexiásokról van szó). Akkor most én lennék a rossz..? Szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!