Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen legyen egy lány körme?
Figyelt kérdés
gondolok itt műkörömre, vagy francia lakk, esetleg valami szines2009. jún. 22. 20:15
11/16 anonim válasza:
Csak természetes, vagy olyan fénylő áttetsző lakkal lekent legyen..:D
12/16 anonim válasza:
A barátom nem szereti, ha festem, mert szerinte büdös a lakk. :) 21/l
13/16 anonim válasza:
Nem akkor kell festeni, amikor ott van!:D
14/16 anonim válasza:
Először is körme legyen, ne pedig karma.:D Egyik barátnőmnek hosszú karmai voltak, egyszer felsértette vele szex közben a "petrencés rudamat". Azóta rühellem a hosszú "körmöt".:D Nem kell, hogy színes meg csillogó-villogó legyen, az nekem annyira nem tetszik. De ilyen színtelen valami, amitől fénylik, az mehet rá.:)Egyébként a körömlakk tényleg büdös.:)
20/F
15/16 anonim válasza:
23:36-os, nem akkor festem, de mégis érzi a körmömön.
16/16 anonim válasza:
Érdekes, az én körömlakkjaim nem büdösek:O:D Csak amíg festem, utána megszárad és nem is lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!