Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó vagy rossz ha egy férfi és egy nő túlságossan vonzódik egymáshoz? Ha túl nagy a vonzalom azt hogyan lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy férfi és egy nő,hatalmas vonzalom van köztük
Tudom ez így elsőre buta kérdés
2012. ápr. 29. 08:43
11/28 anonim válasza:
Szerintem is ökörség.De te tudod,te ismered.Valószínű menthetetlenül önbizalomhiányos.
12/28 A kérdező kommentje:
ma 09:06
Egyébként az,pedig sok nő,lány megirigyelné,természete is jó és kb minden második pasi megfordul utánna!Nem hiszi el magáról hogy jó nő
2012. ápr. 29. 09:10
13/28 anonim válasza:
Bennem is van kicsi,de nem ilyen mértékű,örülnék,ha lenne valaki,akivel ennyire stimm.Ha van kedved még ezt játszogatni egy darabig aztán évekig bizonygatni neki,akkor hajrá,kitartást.Úgy gondolom,az ilyen nő folytonos visszajelzést,bátorítást és támogatást igényel.Van kedved apának lenni?
14/28 anonim válasza:
Szerintem a helyesírásoddal van baja.
De most komolyan. Lehet vonzod fizikailag, de nagyon kiábrándító, mikor egy férfi még írni se tud...
15/28 anonim válasza:
Nem bántották meg nagyon a múltban?
Egy-egy exem után néha én is úgy éreztem, hogy soha többé szerelem, hagyjatok békén férfiak, féltem, hogy újra átvernek...
16/28 anonim válasza:
Hát nem csak a nők ilyenek. Én olyan pasit fogtam ki, akivel hasonlóan megvan a vonzódás, de nem, ő nem... Pedig rám is a frászt hoztam először, hogy ennyire vonzódom hozzá, össze is zavartam mindent a reakciómmal. Valószínűleg el is ijesztettem. Mindenesetre én nem adom fel.
17/28 A kérdező kommentje:
ma 09:19
Nem magyarországon élek,10 éves korom óta,nem nagyon szoktam itt kint magyarul írni
bocsi
2012. ápr. 29. 09:23
18/28 A kérdező kommentje:
ma 09:20
Nem csalódott,már kérdeztem tőle,szerintem alapjáraton nincs neki önbizalma,de hogy miért azt nem tudom
2012. ápr. 29. 09:26
20/28 A kérdező kommentje:
Pedig jönnek neki vissza jelzések nem csak tőlem,szerintem attól fél hogy csak ki akarom használni,vagy nem bízik bennem,másra már nem tudok gondolni
2012. ápr. 29. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!