Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem 1 fiú de neki más tetszik. Nem tudom hogy mi tetszik neki benne, mert meg próbálok olyan lenni mint az a lány. De nem tudom hogy mit csináljak. Félek hozzá szólni hátha valami cikit vagy égőt mondok neki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 18:08
21/28 anonim válasza:
Nem kell feladnod a saját világodat! Ne akarj csak úgy megváltozni valakiért. Hozd ki magadból a legjobbat.
22/28 anonim válasza:
Nagyon el vagy tévedve szegénykém. Sajnos neki a másik lány kell, úgyse tudsz pont olyan lenni és amúgyis csak olyan fiúkkal szabad foglalkozni, akik úgy szeretnek, ahogy vagy. Aki másmilyennek gondol, az mást keres!
23/28 A kérdező kommentje:
Csak így már biztos nem fog szeretni:
mert kell szemüveg de csak suliba szal utcára meg otthonra nem kell
ez azt is jelenti hogy csak valami olvasó szemüveg féleség kell
2012. máj. 5. 21:12
24/28 A kérdező kommentje:
De azt a lányok csak pletykálják hogy tetszik neki az a lány
2012. máj. 5. 21:13
25/28 A kérdező kommentje:
DE CSAK LEHET
2012. máj. 5. 21:13
26/28 A kérdező kommentje:
már járnak is:((
2012. jún. 17. 21:48
27/28 anonim válasza:
Gondoltam, hogy kövér a nő....sajnos a mai vilàgban hízni kell!!! Ez van:( a csávó beteg, hagyd a rákba, keress egy férfit, aki még tudja, mi a szép!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!