Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha nyáron a strandon egy csajnak a bikinéjén keresztül átlátszik a bimbója?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 17:48
11/19 anonim válasza:
És ha átlátszik akkor mi van? Nem láttál még mellbimbót, azért undorodsz tőle?
Mindenkinek van, még neked is, bármennyire hihetetlen.
12/19 anonim válasza:
Semmit. Mert ez a nővel jár. Mivan akkor ha látszik? Ezen sose gondolkodtam.
Én pl melltartót sem hordok mert tökéletes feszes a mellem és nem lóg és így is felveszem az átlátszó felsőket.
Hallottatok már olyat hogy bimbótakaró? Én ezt használom :) Szóval aki nem akarja hogy látszódjon az vegyen ilyet :)
14/19 anonim válasza:
imádnám és a napszemcsi alól skubiznám tovább
16/19 anonim válasza:
Fázik szegény :/ Majd én oda megyek és megmelegítem ;)
17/19 anonim válasza:
Fiatal lányoknál kifejezetten izgató és szexi tud lenni, 35 (nem mindig) fölött viszont már kevésbe... De ettől függetlenül nem kell róla semmit sem gondolni, átlátszik, átlátszik. Örülj neki.
.:Agent 007:.
19/19 anonim válasza:
Szerintem szexi és sokkal-sokkal jobb, minthogy a szivacs teleszívja magát hidegvízzel azt jól megfázik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!