Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltál életedben először szerelmes?
12 évesen egy híres emberbe. Most kezdem csak elfelejteni, mert találtam valakit, aki nagyon megfogott.
16/L
Mindenki azt fogja írni kb. 14 éves kora körül. Mert akkor volt az első érzés mindenkinek és sajnos az utolsó is. Aztán mindenki megpróbálja ugyanazt az érzést keresni. Sajnos később már nem lesz olyan. Ezt tudósok be is bizonyították. Ezért emlékszik mindenki az elsőre, mert akkor volt erős érzés ami meg maradt mindenkiben.
Az én történetemről csak annyit. Első szerelem 14 évesen. Majd jött egy másik aki a férjem lett, de nem felejtettem el. Megpróbáltuk 19 évesen is a kapcsolatot, de a férjem szétszakított minket. S milyen érdekes a világ :)15 évre rá találkoztunk és amikor megláttam nem tudtam ki is Ő. Kellet kb.20 másodperc mire rájöttem :) Rengeteget változtunk, sok mindenen átmentünk. De az érzés megmaradt, odajött hozzám megfogta a kezem és akkor már tudtam Ő az. Ilyen érzés még egyszer nincs az ember életében. Első szerelem az utolsó szerelem sajnos vagy nem sajnos :)
14 évesen egy csajba,rajzra jártunk együtt
Első pillantásra megfogott,hihetetlen erőteljes érzés volt
Még kb fél-1 évig rágódtam rajta,aztán már nem nagyon érdekelt
Most 18 vagyok,azóta sem volt ennyire erős ez az érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!