Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól mutatja ki a terhességi teszt a terhességet?
ha szombaton volt az aktus akkor mutathat már eredményt?
nincs rajta a dobozon
Rajta van a dobozon. A terhességet akkor mutatja ki általában ha már tudod késik. Ha tanultál biológiát tudhatnád, hogy mennyi idő kell a spermiumnak míg beágyazódik.
Várd meg a mensid idejét és utána csináld a tesztet, de még akkor sem 100%. Dokihoz is csak azután lehet/célszerű menni ha már legalább 2-3hete késik. Addig az UH sem mutat semmit!
a dobozban lévő papíron csak annyi van h a menstruáció elmaradása utáni nap már meg lehet csinálni. de nekem fogalmam sincs mikor kéne megjönnie mert eddig fogamzásgátlót szedtem és ez az első hónap nélküle. a 44. napban járok és nem tudom melyik miatt.
és 3 nap
44.nap? Akkor nem kell gondolkozni. Holnap reggeli első vizeletből csinálj meg egy tesztet, a következőt meg pár nap múlva.
Hány éves vagy? Milyen lett az eredmény? Írhatsz privit is.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!