Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha férfival a szexről beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfival a szexről beszélgettek és azt mondja, hogy tudja, hogy soha nem lesz közöttetek szex akkor azt miért mondhatja?

Figyelt kérdés

Nem kaptam rá választ mikor megkérdeztem miből gondolja ezt. Ennek ellenére mikor búcsúzkodtunk egymástól megcsókolt. Azóta egyszer találkoztunk, de személytelen dolog miatt. Egy váratlan pillanatban akkor is szájon puszilt. Nem igazán igazodom ki rajta. Nem egy félénk ember, nem ez a gond.

Tudja, hogy szerelmes vagyok belé és az elmúlt 4hónapban többször is megcsókolt, de nem jutunk tovább. Itt nem csak a szexre gondolok. Minden egyes találkozásunk olyan mintha az első randi lenne. Nem tudom mit akarhat tőlem.

2012. ápr. 28. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szexet akar tőled. Ezért hozza szóba a szexet. És mivel megkérdezted, hogy ezt miből gondolja, így most azt gondolja, hogy szexelhet veled, ezért kezdeményez minden randin egy csókkal, de tovább nem juttok még...
2012. ápr. 28. 12:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt eddig is tudta, hogy nem lennék ellene ha szexet kezdeményezne. Ennek ellenére sem ment tovább egyszer sem csóknál és egy kis fogdosásnál.
2012. máj. 2. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Impotens?
2012. máj. 2. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:
HÁZAS, két gyerekkel.
2012. máj. 2. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg világos, örül, hogy máshol is van sikere, viszont annyit nem ér(sz), hogy kockáztassa a családi békét
2012. máj. 2. 09:26
 6/7 A kérdező kommentje:
nem házas és nincs gyereke
2012. máj. 2. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor kérdezz rá, hogy most akkor mi a frászt akar. Nem egyszerűbb?

Amúgy kevéssé valószinű, hogy ilyen "széplelkű" a pasi, inkább csak van valami bibi, amiről nem tudsz.

2012. máj. 2. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!