Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán jövök be a lányoknak? Szeritnetek? Kép.
Figyelt kérdés
Elég sokszor szoktam írogatni lányokkal, de valamiért nem jövök be nekik. Rászántam magam, hogy kirakok magamról képet. =)
2012. ápr. 27. 21:10
21/33 anonim válasza:
Sokkal előnyösebb kinézeted van, mint nekem volt ilyen korosztályban..
22/33 A kérdező kommentje:
21# Nem, nem. Engem másképp hívnak:)
22# Hát, köszönöm:D Bár midneki (szinte) magát nem tartja szépnek. Így vagyok én ezzel is.. Sokan mondják nagyon szép szemem van, legszebb az osztályban.. Nem tudom :)
2012. ápr. 27. 21:54
24/33 A kérdező kommentje:
15 éves leszek májusban.
2012. ápr. 27. 21:59
25/33 anonim válasza:
Azért, mert péntek este is otthon ülsz. Én fáradt vagyok, egész héten buliztam csak azért vagyok itthon. Ez a te nagy problémád.
26/33 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szórakozóhelyekre járni. Hogy fogok-e? Biztos. De nem minden nap;) Sőt hetente talán 1x. Vagy lehet én írok hülyeségeket? :o
2012. ápr. 27. 22:03
28/33 anonim válasza:
Hát általában a péntektektektek a partynap, mert akkor nincs másnap suli csak most itt voltak cserediákok és érted...
29/33 A kérdező kommentje:
Nem is Dávid vagyok.
2012. ápr. 27. 22:13
30/33 anonim válasza:
Így kép alapján szerintem nincs veled semmi gond. :)
De ha csendes vagy szerintem beszélj hasonlóan csendes lányokkal és akkor szerintem nem lesz gond. Vagy nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!