Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell így lehúzni a modell srácokat?
Figyelt kérdés
Mindenki, főleg a fiúk mondogatják hogy így úgy b.zik meg ilyenek. Én is modellkedek és egyáltalán nem így van. Normális vagyok, imádom a nőket, nem vagyok b.zis. Miért kell egyből ilyen hülyeségeket terjesztgetni?2012. ápr. 27. 12:07
11/18 anonim válasza:
tök mindegy akkor is csúnya vagy
12/18 anonim válasza:
Nekem is van "modell" ismerősöm és van vagy 60 kg 190 cm magasan. És férfi...
13/18 anonim válasza:
Nekem furcsa, hogy egy férfi a testével akar pénzt keresni, attól függetlenül, hogy a 40 kilós, vagy az izmos, férfias kiadás.
14/18 anonim válasza:
Mutatsz magadról képet?
Am.csak féltékenyek...próbáld megérteni őket...lényegében ők néznek le téged pedig fordítva kelleneXDDD
15/18 anonim válasza:
Szia!
Szerintem sok pasi irigykedik, mert azt gondolják, Neked/nektek könnyebben megy a csajozás. Lehet, hogy egy kevésbé előnyös külsejű férfi helyében Te is így viselkednél (azaz fikáznád a modelleket). A nők pedig nem hiszem, hogy lenéznek- tetszel nekik, nem? Csak az számítson... :)
(Amúgy nekem nem sikerült megnyitnom az általad belinkelt képet, de szerintem a borostás és izmos pasik a legszexibbek! :D)
16/18 anonim válasza:
Akkor meg mit foglalkozol a véleményükkel? Szard le, nekem is megvan a saját véleményem a modellekről, és leszarom, hogy mit gondolnak...
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, látom vannak azért értelmes emberek még e Földön :) Teljesen igazatok van. Bocsi nem akarok képet mutatni, mert nem akarom magam reklámozni, meg nem hencegni jöttem ide ;)
2012. ápr. 27. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!