Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk szerintetek ez jó arány 24 vagyok és 178 cm és 86 kg? (sörhas van)
Figyelt kérdés
Bunkók kíméljenek!!!2012. ápr. 27. 10:44
11/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. na, itt megnézhetetitek:)
12/17 anonim válasza:
Van aki a mackós pasikra bukik kinek mi :) én 174 cm magas vagyok és 69 kiló de még mindig formálom a dolgokat mert nem az igazi :) A súly sokszor nem túl nagy döntőtényező mivel az izom súlyosabb mint a zsír de nálad a képek alapján azért van plussz zsírba :) De ha te elégedett vagy magaddal akkor jó ha nem változtass :) Mindenkinek nem lehet megfelelni olyan nőt kell keresni akinek épp úgy jössz be ahogy vagy :) 22/F
13/17 A kérdező kommentje:
Van nőm nem is azért kérdeztem! De azért köszi! :)
2012. ápr. 27. 12:44
14/17 anonim válasza:
Sörhas nem jó! Dolgozd le! Én senkin sem tudom ezt elfogadni! Semmiféle eleganciát, igényességet, egészségességet nem sugároz!
24/L
15/17 anonim válasza:
én nem értem, mit vársz te itt majd azt mondják neked, hogy : jó, elmegy, én a sörhasat szeretem vagy mi?
átlagos alakod van, de inkább semmilyen, kicsi a vállad, sörhasad van valszleg lusta vagy mint a dög sportolni inkább a gép előtt pöffeszkedsz
hát ha lenne csajod nem kérdezgetnél ilyenek kamugép
16/17 A kérdező kommentje:
Nem fogom bizonygatni, hogy kapcsolatban vagyok e vagy nem! De ahogy érzed!
2012. ápr. 27. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!