Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol lehet ismerkedni 20év körüli lányokkal?
Igazából tartós kapcsolatot szeretnék, de jelenlegi életkörülményeim között elég nehéz ismerkedni lányokkal. Szoktam járni bulizni (igaz ritkán), de ott nem az igazi, baráti kör kilőve. Tehát a fő kérdés az, lányok ti hova szoktatok járni kikapcsolódni, ismerkedni, esetleg pasizni?
22f voltam.
Most, hogy így beköszöntött a jó idő, én személy szerint a legszívesebben a Margitszigetre, Feneketlen tóhoz, Duna partra szoktam kijárni sétálni, kikapcsolódni. Nagyon szeretem ezeket a helyeket, szívesen töltöm el az időmet ilyen nyugodt környezetben. Szóval engem főleg ezeken a helyeken találhatsz meg, ahová alapvetően tényleg pihenni szoktam menni, de nem zárkózom el az ismerkedéstől sem, ha arra kerülne sor. Bulikon és utcán inkább ezt kihagyom.
21L
#5 vagyok
Nem általánosítanék, úgyhogy saját nevemben nyilatkozom. Én nem utasítanék el valakit akkor, ha normálisan közeledne felém, nem bunkó módon, szóval én örülnék neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!