Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kiránduláson a barátom meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kiránduláson a barátom meg fogja csókolni azt a csajt, aki nekem is tetszik, de én nem akarom, inkább meg akarom akadályozni. Ötletek?

Figyelt kérdés

Ötleteket tudtok adni hogy akadályozhatnám meg??

bunkók kíméljenek

2012. ápr. 25. 22:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

23:14 : köszi a választ ;)))

Jah és nyert a Bayern :)))))))))))) :D

2012. ápr. 25. 23:29
 12/24 anonim ***** válasza:

Jah és a csávó valszeg olyan hülye lenne hogy megkajálná a hagymát, maradjatok már...:D

Ha csak nem vered össze kirándulás elött vagy ugrasz közéjük vagy bármi más akkor esélyes h megteszi:D

2012. ápr. 26. 00:21
 13/24 anonim ***** válasza:

Jó kis barátság lehet a tiétek, ha annyit nem bírtok megbeszélni, hogy neked is bejön a csaj -.-"

És különben is: jegyezd meg, kisfiam, mindig a LÁNY dönt :P Ha smárolni akar a haveroddal, megteszi, ha nem, akkor meg nem. Ha meg valami gyerekes módszerrel próbálnád megakadályozni, csak nevetség tárgyává tennéd magad.

(Nem bunkó voltam, hanem őszinte.)

2012. ápr. 26. 00:56
 14/24 A kérdező kommentje:
0:56 : Tudom, és meg is értettem mit akartál evvel elmondani, és nekem se az jött le, hogy bunkó vagy, csak őszinte és ezt köszönöm is. Ja és igen ez egy olyan "barát", hogy megbeszéltem vele, hogy nekem is bejön a csaj, sőtt előtte mondtam neki (még az előtt 1 nappal h összejöttek volna) nah szóval mondtam neki, hogy ő az enyém... És másnap fülig érő szájjal találkoztam vele, és ráadásul még a pofámba is röhögött!! hát kapja be -.- :D
2012. ápr. 26. 11:26
 15/24 anonim ***** válasza:

Nahát mondtam hogy verd pofán, akkor csak a "haverodat":D

Hát így a pofádba röhög, hát simán rendezd át az arcát:D

2012. ápr. 26. 11:29
 16/24 A kérdező kommentje:
Csak akkor a csaj meg fog utálni :D
2012. ápr. 26. 11:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Így se vagy neki túlzottan szimpatikus, hisz nem kellesz neki, hanem a köcsög haverod, hát legalább neked legyen egy jó napod:D
2012. ápr. 26. 11:39
 18/24 A kérdező kommentje:
De aszonta a lány, hogy énvok neki a legjobb fiú barátja, és még azt s mondta h úgy érzi, énrám bármikor számíthat.. :D szal...
2012. ápr. 26. 11:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Barát...már rosszul kezdődik, nem látod a fától az erdőt.

Keress mást, jobban jársz.

Esetleg tedd féltékennyé, ha már ennyire ármánykodni akarsz:D

Ha féltékennyé tudod tenni, akkor számítasz a csajnak, ha gratulál, akkor csak barát és éett egy új jelölted is, csak jól jöhetsz ki belőle.

2012. ápr. 26. 12:17
 20/24 anonim ***** válasza:
*lett
2012. ápr. 26. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!