Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez így nagyon kellemetlen.
Döntsd el, hogy mit szeretnél vele!
Ha barátkozni: akkor írd meg neki, hogy ezt elfogadod, és aztán tényleg beszélgethettek.
Ha viszont mindenáron meg akarod hódítani, az nehezebb lesz. Akkor valahogyan meg kell ismerned, hogy mit szeretne, és azzal kedveskedni neki.
szia!
szerintem írj rá te, tudod én is ezt tettem!
ugyanis én is azt hittem, hogy bejövök egy srácnak, elmondtam neki, hogy bejön, ő pedig eléggé hülyén reagált. ezután nem akartam ráírni :S aztán meg éreztem, hogy csak nem bírom ki nélküle, tehát ráírtam. azóta eltelt 4-5 hónap és nagyon jó barátok lettünk :) de megint sokat beszélek...
a lényeg: írj rá, beszéljetek másról, s ha felhozza a témát akkor vagy beszéljétek meg, vagy terelj. ha szeretnél vele beszélni akkor hajrá! ;) :) lehet, hogy kellemetlenül érzed majd magad az elején, de később feloldódsz :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!