Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ez így nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ez így nagyon kellemetlen.

Figyelt kérdés
a sráccal rosszul alakultak a dolgok... nem szeretne járni velem, szerinte félreértettem, ő csak barátkozni akart... mióta ezt így megbeszéltük, egyikőnk sem ír a másiknak MSN-en, sőt, ő elég furcsa... fenn van egy ideig, aztán lemegy... pedig ilyenkor már folyamatosan fenn szokott lenni éjszakáig. sztem miattam csinálja ezt. nem tilt le, azt tom... de most akkor ennyire zavarja? kellemetlen neki? mert engem zavar, h nem beszélünk, de azt is érzem, h nem is szeretnék... de ez nagyon rossz, h eddig mindig beszéltünk... most nekem kellene írnom rá? de nekem cikibb, mert tudja, h nekem tetszik :S ez az egész olyan zavaros, légyszi segítsetek, köszi!
2009. jún. 21. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha te akarsz vele járni, akkor neked kell írnod, neked kell küzdened érte. Hidd el, nem fog eljönni a herceg fehér lovon, ha nem teszel érte semmit...
2009. jún. 21. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy mit szeretnél vele!

Ha barátkozni: akkor írd meg neki, hogy ezt elfogadod, és aztán tényleg beszélgethettek.

Ha viszont mindenáron meg akarod hódítani, az nehezebb lesz. Akkor valahogyan meg kell ismerned, hogy mit szeretne, és azzal kedveskedni neki.

2009. jún. 22. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem írj rá te, tudod én is ezt tettem!

ugyanis én is azt hittem, hogy bejövök egy srácnak, elmondtam neki, hogy bejön, ő pedig eléggé hülyén reagált. ezután nem akartam ráírni :S aztán meg éreztem, hogy csak nem bírom ki nélküle, tehát ráírtam. azóta eltelt 4-5 hónap és nagyon jó barátok lettünk :) de megint sokat beszélek...

a lényeg: írj rá, beszéljetek másról, s ha felhozza a témát akkor vagy beszéljétek meg, vagy terelj. ha szeretnél vele beszélni akkor hajrá! ;) :) lehet, hogy kellemetlenül érzed majd magad az elején, de később feloldódsz :)

16/L

2009. jún. 24. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!